Gungans - Ewoks итн итн...
fixed
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Gungans - Ewoks итн итн...
Еј а пази ја теоријата што кружи на интернет дека Rey ги убила сите во академијата и затоа што му е наводна керка на Luke и ја бриши меморијата и ја носи на Jakku. Чудно е баш како Millennium Falcon е "оставен" баш на нејзината планета.![]()
So mislite vie? Ja iskreno ne sakam Rey da bide kerka na Luke. Premnogu spanska serija bese noviot.
Edna od teoriite e deka e samo trenirana od nego unazad nekade. Mozebi zaedno so Ben. Pa sea ovoj ja pozna... It is you...
Actually, mene mi bese okej objasneta Silata so toa midichlorians.
Ali ne samo teorijata, tuku celiot dijalog na Liam Neeson.
2013 called, they want their joke back.И дај бе Рики не замарај, оди пишувај долгометражни постови за мачињата или барај кој те спомнал на форумов.
Дефинитивно поседува моќ и потенцијал. Проблемот е што му фали искуство и пракса у тепање, затоа не го биваше против Реи. Лесно е да млатиш обични, non-sensitive луѓе, ама кога некој кој ја користи Силата, а ти првпат се соочуваш у директен дуел со таков, малце потешко. Затоа е „слаб“, не е дека не поседува моќ. И ЗАТОА е избран таков глумец кој на таков начин глуми, пошто таков треба да биде ликот, а не е дека не чини глумецот или улогата!
Дефинитивно поседува моќ и потенцијал. Проблемот е што му фали искуство и пракса у тепање, затоа не го биваше против Реи. Лесно е да млатиш обични, non-sensitive луѓе, ама кога некој кој ја користи Силата, а ти првпат се соочуваш у директен дуел со таков, малце потешко. Затоа е „слаб“, не е дека не поседува моќ. И ЗАТОА е избран таков глумец кој на таков начин глуми, пошто таков треба да биде ликот, а не е дека не чини глумецот или улогата!
Па Kylo Ren ја притисна Rey и лесно можеше да ја докрајчи но застана пробувајки да ја придобие на негова страна. Може да се каже дека ја подцени и неочекуваше Rey да возврати користејки ја силата во таа мера Знаеше од предходната сцена дека е force user ама егото преовладува и не беше претпазлив, а сепак беше и повреден.
Finn воопшто не ни беше достоен противник, си играше со него.
Очигледно двајцата се многу моќни, кој е помоќен неможам да оценам, можеби Kylo. Ќе имаме подобра представа кој за што е способен од наредниот филм се надевам.Ja ne znam kako go hejtat Kylo koa bese ultra jak lik I daleku od toa deka e pizda.
Edino ako moram da zameram nesto okolu nego e timelineot, prvo bi sakal da ja vidam borbata, ranet, takov uste neodlucen, pa posle cel povreden da go ubie Han I da zapadne kompletno kon dark side.