ХулахопкиСоТочки
Out of step with the world
Pussy riot heheДа ти ебам и Путин и Исинбаева и сфе шо имаат таму.
Аукурац.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pussy riot heheДа ти ебам и Путин и Исинбаева и сфе шо имаат таму.
Аукурац.
Go sakas pederot pedro?Гази Паласио, два гола на дебито
Го сака некој Игради? Пари или замена за АМЦ.
Те прифатив сега. 11ка имаме моментално, станува интересно.Возможно е да ви се придружам во лигава у моментов и да ве згазам сите или јок ?[DOUBLEPOST=1452223954][/DOUBLEPOST]Јас го одбрав Атлетико Мадрид, па некој треба да ме додаде ваљда.. така пишуваше
@СладоледџијаАбе кој е со Јуве, да го договориме Погба?
А и се нема уклучено 6 дена...
Да,да. Мене ме заеба сладоледџијата бе, јас имав прифатена понуда за Погба со Барселона..ама аплицираше овој за Јуве и викам ај педерки ќе биде да чекам цел ден за да му прифатам.@Сладоледџија ајде и така не играш, дај да го земам Погба. Ќе пикнеме некое милионче повеќе ако треба, па и некој играч[DOUBLEPOST=1452249521][/DOUBLEPOST]@ManUtdChampions а ти бе намерно си само со два голмани за да не можам да ти го соберам Де Геа? Слабо стои со моралот, ајде да му го оствариме сонот
Иначе цело време може да се прават трансфери?
Да играше централно одма ќе го земев ама крило не ми треба.Go sakas pederot pedro?
20 недели трае една сезона. Ние 2 имаме поминато, така да имаш уште 18х7=126 дена, или третина година.До кога трае сезоната би ви се приклучил ама испити следуваат ке заебам факултетот xD
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Ајде count me in .. го земав Арсенал да видам како ке иде работава20 недели трае една сезона. Ние 2 имаме поминато, така да имаш уште 18х7=126 дена, или третина година.Aма ти треба се на се 10тина минути во денот, па земи си клуб додека не сме му ги собрале играчите.
![]()
Ајде прифaти тaму пoнудaтa зa Пoгбa или пиши штo бaрaш, дa се дoгoвoримеde be praznici se ebago, normalno deka nema online da bidam.. bev kum na oginot, spremav tamu drn drn, pa sega pak kum ke bidam pak se padna kaj mene![]()