Немаш појма колку ми е мерак што го потценуваш (потценувате) Интер.Се до крајот златен, се до крајот. Првенството трае 38 кола и се додека Јуве има шанси да биде над сите се до тогаш ќе се надевам.
Инаку не реков дека според мене Јуве има најквалитетен тим од топ 4, туку дека Интер има најмалку квалитетен. И тоа под тим не подразбирам само збирот од играчите напишани на лист хартија,туку мислам на нешто многу повеќе. Игра, организација, индивидуални способности на играчите, тактичка поставеност и зрелост и уште еден куп работи. Јуве на хартија има можеби најдобар тим, ама тоа не ги прави најквалитетни според прикажаното досега сезонава. По мое видување досега Наполи и Фиорентина покажаа повеќе во целост од Интер, а богами и од Јуве.
Не го потценувам Интер, туку донесувам суд врз основа на тоа што сум го видел досега. Дали сум во право или не ќе видиме понатаму.Немаш појма колку ми е мерак што го потценуваш (потценувате) Интер.
Наполи и да освои нема да ми биде криво, Фиорентина мислам нема да издржи вакво темпо до крај на сезона, а Рома не ја коментирам, дно од екипа.
Очигледно (барем според табелата) до сега не си во право, али ајде, има уште многу до крај на сезоната.Не го потценувам Интер, туку донесувам суд врз основа на тоа што сум го видел досега. Дали сум во право или не ќе видиме понатаму.
Dva penali nedosudeni za Empoli. Ne pamtam ekipa so tolku losa igra i srekja da e prv vo Serie A.
A kjutat interashite zaedno so pickata Mancini sto placese posle mecot protiv Napoli za sudiskite odluki.
При крај тоа, во 80та негде, мислам дека Муриљо од позади стартуваше ама кога покажаа на успорена снимка мислам не беше пенал, ама не сум 100% сигурен зашто само еднаш ја видов снимката.
Koи судиски одлуки против Наполи бе? Кога сезонава некој од Интер плачел на судиски одлуки?
Па ја не памтам некоја сезона уназад Интер да имал боље судење од ова сезонава.
Иначе вчера не знам за која ситуација зборите дека имало пенал, имаше еден фаул Муриљо над Макароне на линија од шеснаесетник ама судијата го врати фаулот дури на 20 метри. Не сум сигурен дека тоа беше фаул за пенал.
За друго не ми текнува искрено, дајте некое видео.