Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.545
Не го чепкајте Деви за Маркизио, од искуство ви зборам :(

Ќе биде јако ако Фиорентина го донесе Ел Шарави зимава на позајмица...

Член од
19 февруари 2015
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.075
интер се најјаки само треба поофазивно да тргне манчини од почеток, и уште ако земат еден креативец дојди ми

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Се до крајот златен, се до крајот. Првенството трае 38 кола и се додека Јуве има шанси да биде над сите се до тогаш ќе се надевам.

Инаку не реков дека според мене Јуве има најквалитетен тим од топ 4, туку дека Интер има најмалку квалитетен. И тоа под тим не подразбирам само збирот од играчите напишани на лист хартија,туку мислам на нешто многу повеќе. Игра, организација, индивидуални способности на играчите, тактичка поставеност и зрелост и уште еден куп работи. Јуве на хартија има можеби најдобар тим, ама тоа не ги прави најквалитетни според прикажаното досега сезонава. По мое видување досега Наполи и Фиорентина покажаа повеќе во целост од Интер, а богами и од Јуве.
Немаш појма колку ми е мерак што го потценуваш (потценувате) Интер.

Наполи и да освои нема да ми биде криво, Фиорентина мислам нема да издржи вакво темпо до крај на сезона, а Рома не ја коментирам, дно од екипа.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.235
Поени од реакции
18.406
Немаш појма колку ми е мерак што го потценуваш (потценувате) Интер.

Наполи и да освои нема да ми биде криво, Фиорентина мислам нема да издржи вакво темпо до крај на сезона, а Рома не ја коментирам, дно од екипа.
Не го потценувам Интер, туку донесувам суд врз основа на тоа што сум го видел досега. Дали сум во право или не ќе видиме понатаму.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Не го потценувам Интер, туку донесувам суд врз основа на тоа што сум го видел досега. Дали сум во право или не ќе видиме понатаму.
Очигледно (барем според табелата) до сега не си во право, али ајде, има уште многу до крај на сезоната.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Имало недосуден пенал за Емполи,ќутат интерашиве маме им ебам:pos::pos:

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Dva penali nedosudeni za Empoli. Ne pamtam ekipa so tolku losa igra i srekja da e prv vo Serie A.

A kjutat interashite zaedno so pickata Mancini sto placese posle mecot protiv Napoli za sudiskite odluki.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.882
Поени од реакции
116.190
Абе 6 пенали не им досудија, нема проблем.

Инаку вчера игравме лошо, во првите 45 минути особено, во вториот дел веќе беше играње на контри и држење резултат и искрен да бидам не изигравме воопшто лошо. Љаиќ, Брозо и Кондогбија одлично комбинираа и створија неколку добри шанси, но за жал не беа искористени.

Безвезно го потите, Емполи е многу незгодна екипа, ете екипата што прикажа најдобар фудбал до сега сезонава, Наполи, лошо помина против Емполи.

Многу осетливи вие Јувенташите бе, изгледа лани заборавате колку пати Тевез и Пирло ви дадоа клучни голови и тепавте по 1-0 или 2-1 у задњи 10-15 минути од средбите, или тоа лани не се важи? :icon_lol:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Dva penali nedosudeni za Empoli. Ne pamtam ekipa so tolku losa igra i srekja da e prv vo Serie A.

A kjutat interashite zaedno so pickata Mancini sto placese posle mecot protiv Napoli za sudiskite odluki.
:pos::pos::pos:
Koи судиски одлуки против Наполи бе? Кога сезонава некој од Интер плачел на судиски одлуки?
Па ја не памтам некоја сезона уназад Интер да имал боље судење од ова сезонава.

Иначе вчера не знам за која ситуација зборите дека имало пенал, имаше еден фаул Муриљо над Макароне на линија од шеснаесетник ама судијата го врати фаулот дури на 20 метри. Не сум сигурен дека тоа беше фаул за пенал.
За друго не ми текнува искрено, дајте некое видео.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.882
Поени од реакции
116.190
:pos::pos::pos:
Koи судиски одлуки против Наполи бе? Кога сезонава некој од Интер плачел на судиски одлуки?
Па ја не памтам некоја сезона уназад Интер да имал боље судење од ова сезонава.

Иначе вчера не знам за која ситуација зборите дека имало пенал, имаше еден фаул Муриљо над Макароне на линија од шеснаесетник ама судијата го врати фаулот дури на 20 метри. Не сум сигурен дека тоа беше фаул за пенал.
За друго не ми текнува искрено, дајте некое видео.
При крај тоа, во 80та негде, мислам дека Муриљо од позади стартуваше ама кога покажаа на успорена снимка мислам не беше пенал, ама не сум 100% сигурен зашто само еднаш ја видов снимката.

RomanistaRIM

ASR1927
Член од
6 октомври 2014
Мислења
1.382
Поени од реакции
1.786
Италијанската репрезентација, има фан клуб на форумот ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom