Мислам беше ББ со Декстер у дуел. А ако не беше, многу ужасно нелигчки дуел би била со TWD.Daredevil for sure.
p.s предлог за наредни 2 серии - The Walking Dead vs. Breaking Bad или Game of Thrones
Епа да ја избришеме темава, а ?The Wire не се споредува со ништо.
Ne e dozvoleno javno postiranje torenti.Не знам колку е ова баш точно место каде да го кажам,па ете ако модераторот сака,нека го промени.За што зборувам?Имено на британскиот канал 4 одат во моментот неколку урнебесно добри серии како Occupied,или,Spin .Сега,не знам дали е дозволено да поставам линк тука од торентите,но,ги има на pirate bay.Доколку некој сака,нека ми се јави лично и ќе му го дадам линкот на еден батка кој ги аплоадира секојдневно.Инаку да кажам дека,сериите не се амерички,Spin е француска со внесен англиски превод.Тема на Spin е терористички напад на највисокиот естаблишмент во Франција,и сите политички игри околу тоа,а на Occupied,окупација на Норвешка од страна на Русија.Прилично актуелни,и политички контроверзни серии.
Промена во мислење. Daredevil ми е една од најдобрите серии во последните 2-3 години. The Flash ми беше интересна, со последнава сезона ептен се разочарав. Ја унаказија претерано, само лигавења и тинејџерски моменти. Се надевам ќе ја опраат со 3та сезона.Иако ги сакам и двете, гласав за The Flash. Daredevil е многу подобро направена, режијата е одлична, има далеку подобри акциони сцени. Но, The Flash ја пратам од самиот почеток, со тоа што Бери се појави најпрво во Arrow, така да, поприврзана сум за таа серија. Сепак, малку е рано да се споредат овие 2 серии, да видиме каква ќе биде втората сезона на Daredevil.