Која серија повеќе ја сакате и зошто? (Fear the Walking Dead vs. The Walking Dead: World Beyond)

• Креатор на темата Креатор на темата Io Sono Interista
  • Време на започнување Време на започнување

Вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    8
@wot, Може нареден дуел да биде The X-Files vs. Twin Peaks? Слични се сериите, криминалистички, измешани со фантастиката/надреалното, меѓу најгледаните во деведесетите.

x files bese vo duel so fringe, a twin peaks ne znam so koja druga da ja stavam, apsoluten pobednik e..

vo ovaa era na superheroi, ideme so dve novi serii koi imaat po edna sezona
glasajte na anketata i napisete zaso

The Flash

aurt2k0.png

vs.

Daredevil

XneKp7l.jpg

Јас ја немам гледано Флеш, а ДД е класа серија за суперхерој!
Него @wot да ја гледам Флеш? Ќе ми ја фати око?

Јас ја немам гледано Флеш, а ДД е класа серија за суперхерој!
Него @wot да ја гледам Флеш? Ќе ми ја фати око?

Jas bev zadovolen mnogu od Daredevil.

Ama flash epten mi napravi kejf, efekti na site strani, twistovi i mnogu superheroi.

Arrow na steroidi. Ja preporacuvam. Nema filer epizodi, e sea ona malkuto klise sto go ima.. ne se ni zaprimetuva.

Epten entertaining seriice.

Jas bev zadovolen mnogu od Daredevil.

Ama flash epten mi napravi kejf, efekti na site strani, twistovi i mnogu superheroi.

Arrow na steroidi. Ja preporacuvam. Nema filer epizodi, e sea ona malkuto klise sto go ima.. ne se ni zaprimetuva.

Epten entertaining seriice.
Ај баш ќе ја ѕирнам па ќе пишам што како. Мене ДД ми ептен легна.

Twin можи со True Detective да оди, ама вторава чинам беше со Фарго.

Иначе ни Флеш ни Девилот не ја глем.......(ако е офтопик бришете) запијан сум

Flash ја немам гледано, ама сепак е CW, така да не очекувам ништо поарно од Arrow, која мене ми беше многу шит и клише серија. Како нешто шо би го гледал пред 10 години.

A Daredevil е дефинитивно најдобрата superhero серија која ја имам гледано. Нетфликс си е Нетфликс, поголемиот буџет и повисоките стандарди за квалитет се гледаат уште од почетокот. Се е одлично, од глумење до кореографија. Па можи да се речи дека е подобра адаптација од голем дел на сиуперхерој филмовите.

За другиот пат, The Sopranos и Breaking Bad, ако не биле досега.
Или Rome и Spartacus?
Deadwood и Hell on Wheels?

nemozam da gi sporedam....ednata e light drugata tezok mrak....bi idel so Flash

од почеток јако почна тепањето, реалистично, добро е снимано у еден тејк без катови, ама после 1:57 очигледно маа у празно на неколку пати а камерата регистрира

добра серија паметно се фокусират на негативците, втора сезона и подобра ќе е

Дефинитивно Flash, оваа Daredevil на многу темна ми делувa. Cо Flash друга димензија се.

Flash е серија за деца и тинејџери, Daredevil за тинејџери и возрасни. Во секој случај ДД е многу поквалитетна серија и со многу помали дупки во сценариото (но сепак ги има).

Arrow по квалитет е за деца до 12 годишна возраст, кај повозрасни оштетува мозочни виуги што кај Flash (за среќа) не е случај.

Daredevil for sure.

p.s предлог за наредни 2 серии - The Walking Dead vs. Breaking Bad или Game of Thrones

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom