Фан клуб: МЗТ Скопје

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Фени Индустри - МЗТ ФОН Универзитет
(Сабота, 09.02.2008 19:00, сала Јасмин)
Судии: Јовица Крстевски, Марјан Мицевски, Петар Денковски
Делегат: Марјан Тодоровски

ke izgubime 100 %

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Не бе у реду е, средена е работата немајте мака, ќе биде исто како што вие не пречекавте, се најпоштено и како шо е редот.

Член од
8 февруари 2008
Мислења
585
Поени од реакции
1
eve konecno i jas se staviv na forumot tuka eden pozdrav do lozari da im kazam deka vo sabota ke im sumiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ke se cudat sto gi snaslo.....

Член од
28 октомври 2007
Мислења
780
Поени од реакции
284
реално гледано фени е мн појака екипа од струмица, така да ќе биде ужасно тешко. се надевам дека ќе им бидеме ветар во грбот, и ќе не израдуваат со уште една победа.

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
реално гледано фени е мн појака екипа од струмица, така да ќе биде ужасно тешко. се надевам дека ќе им бидеме ветар во грбот, и ќе не израдуваат со уште една победа.
Комплетна игра на Фени зависи од шутот од пости и од линијата за три..дали навистина можеш да направиш споредба на едена таква екипа, која го губи духот кога шутерите се на синдикален одмор со екипа како Струмица која пред се зависи од тимската игра..(ако си ја анализирал играта на струмичани)...Фени цело првенство форсира шут и судии..ај да не зборам повеќе...

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Комплетна игра на Фени зависи од шутот од пости и од линијата за три..дали навистина можеш да направиш споредба на едена таква екипа, која го губи духот кога шутерите се на синдикален одмор со екипа како Струмица која пред се зависи од тимската игра..(ако си ја анализирал играта на струмичани)...Фени цело првенство форсира шут и судии..ај да не зборам повеќе...
Абе сега немате како да се ускупите за поразот од Мзт па ќе вршиме анализи на туѓи тимови а ќе кажувате како игра Фени да ти кажам нешто дали има у тоа разлика да се победе тимски а Фени е клуб кој игра можеби најтимски тоа може да се забележе и по бројот на поени на секој натпревар и дека ни еден поеднец не се издвојува многу од другите и тоа е резултат на тимска игра.Сега ја спомна струмица освен Диме Тасовски и Дамир ЛАтович кои се главни алки во тимот да не го заборавам и Миљан Пупович кој можеби е најдобра 5 во лигата дру никој не му е остливо близу до поените на овие тројца што ги постигнуваат на еден натпревар сега знам ќе го спомните Грне,Богоев ама они до сега од 10 поени просек немаат повеќе постигнато и да не го заборавам Дарко Соколов тука сакам да кажам дека играта на Струмица се базира на поединци посебно на Диме Тасовски..

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
abe ova e tema za MZT SKOPJE.pa so kur mi zborite za vasite ekipi.imas svoj basket fan klub.idi tamu soli pamet.

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
abe ova e tema za MZT SKOPJE.pa so kur mi zborite za vasite ekipi.imas svoj basket fan klub.idi tamu soli pamet.
Збориме за кошарка ако не примети, а вие за што зборите по туѓите форуми, за мајки и шајки, копачи и лопати...

Kajgana Shop

На врв Bottom