Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Колку беа фемили , а колку Лозари ? за фемили не прашувам за навивањето и не се сомневам во нивните квалитети , но како беа лозари ?

E aj lozari ne gi znaas kak se bile :) beeme u kavadarci vide gi be remo :)

Ке биде интересно сега ко ке се вратат аеродромците :) никој не пишува изгледа уште патуваат ...

Како не уште патуват сеа му се затнати устите и ке се обидуват да ја мењат темата и да зборуват за навивачите а не за тоа шо се случуваше на теренот, а можеа да загубат и со 30 разлика ама Рајковиќ го пушти подмладокот и успеиа некако Мзт да намалат на 20 разлика.

Каков Тачи, каков Хил, каков Смит, ништо не видовме, само еден тим играше на теренот:toe:

Абе кажете навивање како беше.Остајте тоа кошаркта има слики нешто ова она...Кажете колку беа Лозари колку Ф.А. кој кој надвика и така

Ех сеа кој кого надвикал,.. повеќе беа они кај можеме ние со нив, зар мислиш дека ќе дозволат они некој да ги надвика нив. Јасно е тоа друже.

hey za navivanje ne sakam da pravam muabet mislam deka i na vas vi odrzavme lekcija i se nadevam deka ke prizaete imavte od sto da ucite kako sto jas vi ja priznavam pobeta
p.s mislam deka moze da zavrsime ednas za sekogas so toa koja navivacka grupa e najdobra i banalno bi bilo pak da se prasuva ili pak da se razgovora na taa tema
FAMILY AERODROM :)

tocno i vie si kazavte za f.a deka se najdobri,dodeka za pobedata eve vi ja cestitam nasive site za noz osven zivkovic!use ednas cestito i pozdrav

Отидовме 3 автобуса, им покажавме како се навива, нема сомнеж дека сме најдобри во Македонија. А за тимот што да кажам тапа жива...

Како не уште патуват сеа му се затнати устите и ке се обидуват да ја мењат темата и да зборуват за навивачите а не за тоа шо се случуваше на теренот, а можеа да загубат и со 30 разлика ама Рајковиќ го пушти подмладокот и успеиа некако Мзт да намалат на 20 разлика.

А ти играш на теренот или на трибините? Навиваш само кога ти е јак клубот или стално? Лозар со тапија си се пишал значи си навивач а не фан, значи нашиот дуел е на трибините а не доле на паркетот. Да бевме фанови можеше да ни збориш дека тимот ти е појак и да ни се затнати муцките. Никој не го оспори фактот дека Фени е за 5 класи појак од Мзт, а впрочем, како би било поинако кога Фени има 6 пати поголем буџет. На тоа се пали еден навивач како што си го ставил ујзернејмот? На јачината на тимот? Затоа нема да можете да се споредувате со ФА, ФА е фамилија која навива без оглед на јачината на тимот и резултатот на утакмицата.

Ај сега бидете објективини и кажете, нели е срамота да ви дојдат 200 комада, на вашите 1500, да губат 30 разлика, да ве надвикаат и посрамат во навивчаки поглед? Мене ова да ми се случи во моја сала, да води мојот тим толку и да сме 10 пати побројни од гостинските навивачи а да не надвикаат, никогаш повеќе не би се сметал за навивач, туку од тој момент па натака би бил само обичен гледач. За моја среќа, тоа не се случило, а и не верувам дека во скора иднина тоа и ке се случи

3 avtobusa i 10 koli samo mene iskreno ne mi se svigase navivanjeto , nisto ne pokazavme mozese i podobro

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom