Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
pa so ako zboris za kosarka.idi kaj makedonska liga.i nie zborime vo kontekst so ekipata.na primer ako e so strumica nie zborime so strumica.a vie sea ste "kozari" i "ajduci" na tema kaj MZT SKOPJE.poentata mi e ako sakas mozes so nego da zboris na negoviot fan klub.

Епа и ова е во контекст на утрешната утакмица, marcus напиша нешто за Фени, Together lozari му одговори, да напишеше marcus на Фан клуб Фени, таму и ќе му реплициравме, он напиша тука, тука и треба да му одговориш. Оди и ти слободно пиши кај сакаш нигде не е забрането да се пишува.

pa mene me boli kur za tvojata ekipa.ja koga idam na svoj basket fan klub sakam za MZT SKOPJE da citam i da pisuvam.ne me interesira za tebe i ajducite.

Не сум сигурен,али мислам дека ке нема ова коло пренос,поради тоа што даваат тенис,а и ракомет Металург ке даваат утре,па затоа мислам дека ке нема пренос
ПОЗДРАВ

neka zemat da davaat prenos mini golf vo park da im ebam toa televizijata:nesvest:

sega koga ima najkvalitetna kosarka od kojznae koga perano oni se ke dadat samo toa ne ccc

Мислам дека ке има од фени мзт

Ф.А. Со среќа на денешнава првенствена утакмица , мислам дека дојде времето да се реализираат некои глупи и тупи муабети што се правеле за екипите МАЈКИ и ШАЈКИ дајте малку социализација и БОНТОН :smir:

Oчекувам победа од Мзт!Едно сигурно знам дека Фемили ке ломат у Кавадарци!

Че ви честитам за навивањето, ама поважен е семафорот.

kako bese pesnata? ooooo oooooo oooooo oooooo pusi skopje.ce ste ne tepale kako strumica,neli? decki od family se ponasavte beter od seljaci.eve ni da beme seljaci,vi trebase ubavo da se ponasate.ne da frlate i da pcujte. vi se ponasate beter od nas.pozdrav. se gledame na kupot

ISTO I JAS VI CESTITAM ZA NAVIVANJETO ALI SO FENI NE MOZE NIKOJ DA IGRA VO MAKEDONIJA NAJ JAKI SME FENI-SAMPION

Колку беа фемили , а колку Лозари ? за фемили не прашувам за навивањето и не се сомневам во нивните квалитети , но како беа лозари ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom