Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најјако ми беше на почетокот на годинава кога гледав по 2-3 филма дневно, недела дена.Го немам ставено последниот апдејт, имам рамно 100 филмови изгледано
Како и да е тежој фејл, али нема везе, ќе бидам упорен пак ќе целам кон 200 наредна година.

Исто и јас. Поточно, јас го достигнав предизвикот од 100 филма годинава, ама лани така се изгорев. Почнав турбо, со по неколку филма на ден, па таму некаде март - по еден до два неделно, и од мај до август - 0.Најјако ми беше на почетокот на годинава кога гледав по 2-3 филма дневно, недела дена.
После си правев математики како тоа лесно изгледа да си достигнам 365 филма, можам денови да си пропуштам и слично.
И пополека почнуваш да пропушташ денови, на почетокот изгледа лесно стигливо и одеднаш доаѓа моментот каде што сфаќаш дека треба да гледаш 5 филма дневно до крајот на годината за да ја достигнеш целта.
Ама затоа последните месеци од годинава надокнадив.
Задоволен сум и од таа бројка 
Дада, @wot на пример си ставаше филм 2 пати, еднаш во кино коа го глеал и еднаш домаИ едно прашање само, дали смеат да се запишуваат филмови што ги иам гледано еднаш.
и мислам различни му беа оцените 
@Lenny @MyloXyloto @Shawn Spencer исто така се посветиле многу на филмот
) од сите овие зедов многу предлози, @zee German апдејтирај почесто, фалеше на темата а гледам сме се погодиле со вкусовите
и половина од филмовите ми се по втор пат или повеќе репризирани. Мислам дека ако веќе гледаш еден филм без разлика дали прв дали десетти пат си потрошил време да го гледаш секако дека се важи. Инаку се апдејтираат кога ти сакаш. Јас ги пишам во notepad и на секои 20 филмови апдејтирав.

на која листа беkaj sum jana istata vio evam pederitwe?
прво треба извештај да поднесеш шо си глеал.. ја еднаш у минатата тема ти побарав извештај али нишо.
@wot да престане да ги оценува по вотомирова скала филмовите не можам да сфатам дали му се допаднал филмот или не![]()
No nemaj gajle, godinava resiv od 1 do 100 da ocenuva. 
Инаку ќе ја апдејтираме листата на крај, ама воопшто не е битно, никој од вас не приметив дека гледа само за да билда бројка, нема награди, нема ништо. Околу прашањето на Џонтра можеш кога сакаш да си ја апдејтираш листата, јас дури лимит ставив на 3 филмови а сите на 10-20 апдејтираат, шо малце е тапа пошо колку побрзо ставиш филм после гледање - толку може некој да добие предлог, оцена да види... све тоа, затоа апелирам ако сакате и имате време штом преминете преку 5 пишувајте.