@wot да престане да ги оценува по вотомирова скала филмовите не можам да сфатам дали му се допаднал филмот или не
wot poslednata nedela oseti deka ne mu funkcionira taka ocenuvanjeto, mislev ke izleze subjektivnoto poise na videlina ako sum ili sme ograniceni so ocenite od 1 do 5.
No nemaj gajle, godinava resiv od 1 do 100 da ocenuva.
Da smenam, значи ако сакате може еден исти филм секој ден да го гледате. Се смета. Се сметаат и кратки, ја 15тина изгледав бидејќи бев на таков фестивал. (
@MyloXyloto eve kako da si postignes challenge-ot)
Инаку ќе ја апдејтираме листата на крај, ама воопшто не е битно, никој од вас не приметив дека гледа само за да билда бројка, нема награди, нема ништо. Околу прашањето на Џонтра можеш кога сакаш да си ја апдејтираш листата, јас дури лимит ставив на 3 филмови а сите на 10-20 апдејтираат, шо малце е тапа пошо колку побрзо ставиш филм после гледање - толку може некој да добие предлог, оцена да види... све тоа, затоа апелирам ако сакате и имате време штом преминете преку 5 пишувајте.
Изгледав јас преку 300 више, али за следнава бирам 150. Во комбинација со филмскиот клуб, другата тема у план и новите у 2016та кои што ќе вредат. И тука таму ретко некој стар. Изгледав 300 али и серии се отепав гледајќи. Ултра слободен, а и факс зачистив квалитетно. Затоа гејмингот ми страдаше.
Поштуем ентузијазмот у темава, поштуем и сите шо се дружевме до сега, наидов на одлични предлози, посебно поштовање до гранде и ани пошо се цареви.
Пс пишете ми пп да не спамаме кога ќе финиширате со 2015та, ќе апдејтирам.