Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најјако ми беше на почетокот на годинава кога гледав по 2-3 филма дневно, недела дена.Го немам ставено последниот апдејт, имам рамно 100 филмови изгледано
Како и да е тежој фејл, али нема везе, ќе бидам упорен пак ќе целам кон 200 наредна година.
Исто и јас. Поточно, јас го достигнав предизвикот од 100 филма годинава, ама лани така се изгорев. Почнав турбо, со по неколку филма на ден, па таму некаде март - по еден до два неделно, и од мај до август - 0.Најјако ми беше на почетокот на годинава кога гледав по 2-3 филма дневно, недела дена.
После си правев математики како тоа лесно изгледа да си достигнам 365 филма, можам денови да си пропуштам и слично.
И пополека почнуваш да пропушташ денови, на почетокот изгледа лесно стигливо и одеднаш доаѓа моментот каде што сфаќаш дека треба да гледаш 5 филма дневно до крајот на годината за да ја достигнеш целта.
Дада, @wot на пример си ставаше филм 2 пати, еднаш во кино коа го глеал и еднаш домаИ едно прашање само, дали смеат да се запишуваат филмови што ги иам гледано еднаш.
на која листа беkaj sum jana istata vio evam pederitwe?
@wot да престане да ги оценува по вотомирова скала филмовите не можам да сфатам дали му се допаднал филмот или не![]()