Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
G

Goldie

Гостин
Се отвара патот до финале на Милан за купов, ако тепаме утре со Палермо ќе имаме 1/4 финале со Карпи а полуфинале со некој од Специја или Александрини :icon_mrgr:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
ништо не знаете, не слегнале на сметка на Рома парите од ЛШ (30 милиони) затоа испаднаа денеска хехехехејехеје

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Се отвара патот до финале на Милан за купов, ако тепаме утре со Палермо ќе имаме 1/4 финале со Карпи а полуфинале со некој од Специја или Александрини :icon_mrgr:
Со Сампдорија играме иначе.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.812
Поени од реакции
17.751
Roma give Garcia one more chance
According to the latest reports, Roma told Rudi Garcia his last chance to turn things around is on Sunday against Genoa.
Господ знај колку дебела клаузула има чоеков во договорот или ја работи ќерката на газдата или газдата друго нема

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
Roma give Garcia one more chance
According to the latest reports, Roma told Rudi Garcia his last chance to turn things around is on Sunday against Genoa.
Господ знај колку дебела клаузула има чоеков во договорот или ја работи ќерката на газдата или газдата друго нема
Се вели дека пред Бенитез да отиде во Реал, бил контактиран од страна на кралевите но ги одбил, и сега демек оди на карта: 'јас за вас ги одбив Реал а вие сакате да ме набркатр, епа за тоа ќе ви барам исплата' исплата која според некои пресметки би требала да биде 10-15мил..

Сега можеби ова со Реал не е точно, ама друга логика неможам да најдам.. Во едно интервју Сабатини рече: 'ако паѓа Гарсија сите паѓаме', Волтер ради донасањето на Гарсија се скара со Балдини, па Балдини даде оставка, сега вајда го штити, што ти знам, како и да е има мн матни работи..[DOUBLEPOST=1450289446][/DOUBLEPOST]
ме заболе курот. вие сте мизерија, е тоа е смешно мехехе
Остај сеирот на Цобката и Џонтрич, ти кажи нешто за фановите на Специја добри ли беа? :D

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.812
Поени од реакции
17.751
Легендата вели дека пред Бенитез да отиде во Реал, бил контактиран од страна на кралевите но ги одбил, и сега демек оди на карта: 'јас за вас ги одбив Реал а вие сакате да ме набркатр, епа за тоа ќе ви барам исплата' исплата која според некои пресметки би требала да биде 10-15мил..

Сега можеби ова со Реал не е точно, ама друга логика неможам да најдам.. Во едно интервју Сабатини рече: 'ако паѓа Гарсија сите паѓаме', Волтер ради донасањето на Гарсија се скара со Балдини, па Балдини даде оставка, сега вајда го штити, што ти знам, како и да е има мн матни работи..[DOUBLEPOST=1450289446][/DOUBLEPOST]
Остај сеирот на Цобката и Џонтрич, ти кажи нешто за фановите на Специја добри ли беа? :D
Fixed

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577

еве Бумшака според бројката ваљда биле добри.
Оди сега од третиот профил пиши дека се малку и дека Рома битно ќе земе 30 милиони, кој го ебе купот

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
Незнаш зошто е сеирот за парите од ЛШ, играњето во ЛШ за Рома многу значи од финансиски аспект се додека не изградат нов стадион, тоа ти е чист плус на годишно ниво кој ти овозможува да трошиш повеќе на играчи, фановите на Интер моментално највеќе треба да ги засега тоа, односно нивниот газда Тохир, без тие пари, повеќе се тупка во место, реков само Интер, бидејќи Јувентус имаат стадион,а Милан сеуште се на почеток и како што знам сеуште се во рацете на Берлускони :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom