Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Мињо мора да добие сериозна конкуренција, па и да дреме на клупа некое време. Не може да прави вакви глупости и да има таква променлива форма, а никој да не може место да му земе. Мора да се пазари на зимо.

Баш зато го прими вториот гол. На толку блиска топка мора да истрчува и да боксува. Колку што е добар линиски голман, дупло послаб е во останатите работи. А за високи дострели мора квалитетен голман со сите атрибути, не само во едно
Тој мора да истрчува и да боксува, ама тој истрчува и ги љуфка топките. Поарно нека седи на линија, барем греојте да не му ги гледаме. Јас би му дал шанса на Богдан од следен натпревар ито!

Како што со Сион едина светла точка беше австралијанецот, така вчера ме изненади самоувереноста на Дивок...Дечкото од кога даде хет трик се преобрна и почна да игра фудбал!

ne e do igracite, kako gazat timovi koi igraat otvoreno kako chelsea, city, soton, a koga ke naidat na vakvi klosarski ekipi koi se branat nemozat da napravat nisto, mislam klopp treba da go smeni pristapot na vakvi utakmici.

Шо може Клоп да напраи у ситуација на пример коа Лалана 1 на 1 утиња ко мисир некој? Шо може он да напраи коа голманот плива на суво? Единствениот одговор е: да ги смени. Затоа очекувам промени у јануари и на лето.

Претпоставувам никој не сака да брка играчи у јануари, ама па барем ние имаме добри искуства од зимски трансфери :D

Шо може Клоп да напраи у ситуација на пример коа Лалана 1 на 1 утиња ко мисир некој? Шо може он да напраи коа голманот плива на суво? Единствениот одговор е: да ги смени. Затоа очекувам промени у јануари и на лето.

Претпоставувам никој не сака да брка играчи у јануари, ама па барем ние имаме добри искуства од зимски трансфери :D

Mene muabetot mi e koga mozes da gi tepas jakite zosto ne mozes faking wba i new castle da gi pobedis? Stom istite gi pravat partal odbranite na pojakite timovi zosto da ne mozat i na slabite? Koga igraa protiv palas, new castle i vcera protiv wba toa bese ocobol, bezidejna igra nisto bukvalno mizerija, edna kontra ne mozat da napravat wba gi unisti i aj kazi mi deka toa ne e radi taktikata na klopp? Ke mi recete minjole napravil greska, lalana promasil eden na eden, mozda no toa ne e izgovor da igraat cela utakmica kako drva.

Mene muabetot mi e koga mozes da gi tepas jakite zosto ne mozes faking wba i new castle da gi pobedis? Stom istite gi pravat partal odbranite na pojakite timovi zosto da ne mozat i na slabite? Koga igraa protiv palas, new castle i vcera protiv wba toa bese ocobol, bezidejna igra nisto bukvalno mizerija, edna kontra ne mozat da napravat wba gi unisti i aj kazi mi deka toa ne e radi taktikata na klopp? Ke mi recete minjole napravil greska, lalana promasil eden na eden, mozda no toa ne e izgovor da igraat cela utakmica kako drva.

Конкретно за вчера, не мислам дека играа толку слабо. Да имаа повеќе среќа/знаење, вчера тоа ќе беше победа. Некогаш ќе влезе секој шут у гол, некад нема ниту еден од 10. Мене позитивната ствар од вчера ми беше тоа што не паднаа коа го примија вториот гол, тоа што не прекинаа со притискање кога изедначија, тоа е влијанието на Клоп.

Последно уредено:
Го слушав на пост меч, во соблекувална Мињоле бил свесен дека сите ќе го криват за примениот гол (ноу шит Шерлок) ама Клоп му рекол „јас сум крив, зошто јас сакам голмани кои се спремни да превземат ризик (бем ти ризик, да не можеш да избоксуваш топка во твој петерец и да ја промашиш истата) и ти си таков, затоа те поштуем“. Си го дупи, се надевам, му ебам мајката праволиниска.

Го слушав на пост меч, во соблекувална Мињоле бил свесен дека сите ќе го криват за примениот гол (ноу шит Шерлок) ама Клоп му рекол „јас сум крив, зошто јас сакам голмани кои се спремни да превземат ризик (бем ти ризик, да не можеш да избоксуваш топка во твој петерец и да ја промашиш истата) и ти си таков, затоа те поштуем“. Си го дупи, се надевам, му ебам мајката праволиниска.
Аух кoлку и јa пoмислив декa си гo дупи. Кao, јa сaкaм тaкви и тaкви гoлмaни, a ти oчигледнo не си тaкoв..aј дa беше сaмo гoлoв, aли не е..

Сега што правиме? Лажи Клоп или стварно го мисли тоа? :D
Некои изјави се логични и нормални. Дипломатски да не речам. Колку и да изјавува дека е задоволен од Мињоле и дека не бара нов голман - на лето ќе мора да се купи нов. Мислам дека и на Клоп му е јасно. Истото го мислам и за купувањето играчи. Фалат уште 3-4 така да не можи Клоп да е задоволен од овој тим. Не смее да е задоволен. Фали голман, стопер, среден играч и крило. Со Мињоле, Ловрен, Шкртел, Милнер, Лалана, Ајб не тераме далеку. Овие се топ за на клупа. Со тоа што Ајб има потенцијал за повеќе ама нема во главата да му ебам тоа себичното копиле. Треба да го расшлака Клоп и да му дојди умот инаку џабе ќе си го поеби потенцијалот.

Читам сме го договориле тој србинот за 4.3м o_O
И ја така прочитав, 4,3м фунти. околу 6м евра. Со тоа што останува до Август у Ѕвезда. Поупатени луѓе во српскава лига ми збореа дека бил многу добар. Ама дали ќе може директен импакт во Ливерпул не знам, ќе причекаме да видиме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom