Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
25 за Лалана дадовме, па сеа 5 се проблем.
Е ова!!!
Значи за гомнари ко Лалана, Шо, курац палац се фрлаат по 30 милиони фунти и више, па за овој било проблем... А знаеме сите какви играчишта ваделе и Ѕвезда и Партизан, има мал милион примери. Ивановиќ, Видиќ, Јоветиќ (хехе), Љаиќ (хехе), еве го сеа и малиов Живковиќ ќе биде страва играч и да не набројувам даље, доста ги има.

Инаку според мене ќе го биде малиов, баш со Џонтра го зборевме пред некое време, добар играч е. Плус Клоп сака такви играчи, овој ќе му биде можда ко Лева што му беше во Дортмунд. :)

Зошто го пратиш првенството и навиваш за Ѕвезда, ме интересира, што мислење имаше за Марковиќ? :D

Го ценев Марковиќ, али ипак не бев за тоа дека треба да игра во тим кој се бори за титула. Он е идеален за некој К. Палас каде ќе рока на контри и полуконтри како Заха и Боласи.

Иначе Марко денеска го игра најслабиот меч досега во сезонава :)

Го ценев Марковиќ, али ипак не бев за тоа дека треба да игра во тим кој се бори за титула. Он е идеален за некој К. Палас каде ќе рока на контри и полуконтри како Заха и Боласи.

Иначе Марко денеска го игра најслабиот меч досега во сезонава :)
Кoи му се слaбите стрaни спoред тебе, нa штo требa дa oбрне пoсебнo внимaние Грујиќ?

Класика Ѕвездаш, сите играчи што излегле од Партизан се преценети само нивните се класа. А последен играч што излегол од Ѕвезда а станал врвен играч е Деки Станковиќ.
Јојиќ преценет, Маркец преценет а урлаа у српска лига. Исто ко сеа за Живковиќ да кажеш дека е преценет а уствари е најјак играч у српска лига заедно со Грујиќ нормално.

Иначе не мешајте поими со Коларов, Бане, Видиќ и компанија, друга била српската лига пред 10 години, башка Бане и Видиќ од Русија се преселија у Англија а Коларов директно од ОФК у Лацио.
И Љајиќ директно од Партизан отиде у Манчестер со Тошиќ па ништо не испадна од него.
Ризик се вакви трансфери според мене, директно од српска лига у Премиер ма немој, какви играчи од какви лиги не успеале од прва у Англија па не овој од ЈСЛ. Дај Боже да грешам ама не грешам сигурно, не може од прва да има импакт во Ливерпул па уште боље од Хендерсон ма немој.
И не е исто со калчото, во Италија може и можеше да има директен импакт у прва екипа ко Брозовиќ на пример, и Марковиќ да се преселеше у Италија ќе успееше од прва сигурно да не им го земеше БеМфика на нашиве, дај боже и со Живковиќ да не испадне истото а ќе испадне.

Ај тоа, па уште и напоменува дека е подобар од Хендо, Ален и Лукас, играчи со долгогодишно искуство во ПЛ ама ајде, не сакам да се фатам за детали, плус 99% го зимаме, па нормално, ќе му дадам шанса. Муабетот ми е дека на вакви играчи барем на почеток не треба да им се обрнува внимание, туку да се цели кон играчи кои ќе можат да ја сменат играта на клубот. Братов пола година ќе помине во Ѕвезда, после година дена ќе оди на позајмица и ќе заигра за Ливерпул во 2017-18, најверојатно, што до тогаш можеби Клоп нема да ни биде ни менаџер што се вика.

Класика Ѕвездаш, сите играчи што излегле од Партизан се преценети само нивните се класа. А последен играч што излегол од Ѕвезда а станал врвен играч е Деки Станковиќ.
Јојиќ преценет, Маркец преценет а урлаа у српска лига. Исто ко сеа за Живковиќ да кажеш дека е преценет а уствари е најјак играч у српска лига заедно со Грујиќ нормално.

Иначе не мешајте поими со Коларов, Бане, Видиќ и компанија, друга била српската лига пред 10 години, башка Бане и Видиќ од Русија се преселија у Англија а Коларов директно од ОФК у Лацио.
И Љајиќ директно од Партизан отиде у Манчестер со Тошиќ па ништо не испадна од него.
Ризик се вакви трансфери според мене, директно од српска лига у Премиер ма немој, какви играчи од какви лиги не успеале од прва у Англија па не овој од ЈСЛ. Дај Боже да грешам ама не грешам сигурно, не може од прва да има импакт во Ливерпул па уште боље од Хендерсон ма немој.
И не е исто со калчото, во Италија може и можеше да има директен импакт у прва екипа ко Брозовиќ на пример, и Марковиќ да се преселеше у Италија ќе успееше од прва сигурно да не им го земеше БеМфика на нашиве, дај боже и со Живковиќ да не испадне истото а ќе испадне.
90% од напишаното исто ќе го напишев :bravobe:

Не му аплаудирај бе на тоа сељандурата, ќе се попали, ќе почне реферати да пишува, да објаснува, ќе мисли дека цело време е во право.

[emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji108] [emoji631]

Мрш да ти ебам стоката незахвална.[DOUBLEPOST=1450283094][/DOUBLEPOST]Боље лајк да ми стаите него да ми аплаудирате вака хехе :oeoeoe:

Кoи му се слaбите стрaни спoред тебе, нa штo требa дa oбрне пoсебнo внимaние Грујиќ?

Дефанзивата му е послаба страна, ама у Звезда тренерот форсира игра на гол повеќе и он и нема премногу дефанзивни обврски.

Не реков дека е преценет Маркец, сигурно подобро би се снашол во останатите лиги, али он со таа конституција не можеше да помине многу подобро од ова во Англија. Живковиќ е одличен играч, нема што да не се сложам тука.

А ако си ги цените Ален и Леива (ајде за Хендерсон вероватно претерав) не е ни чудо што немате титула кој знае од кога.

Дефанзивата му е послаба страна, ама у Звезда тренерот форсира игра на гол повеќе и он и нема премногу дефанзивни обврски.
Нaс дефaнзивaтa ни е мнoгу слaбa стрaнa, тoa секaкo ќе мoрa дa гo пoјaчa у Англијa или кaј и дa oтиде
Лoaн не му бегa :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom