Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас не знам како се задоволуваш со вакви просеци од рандом лиги. Можеме и Фичо Ивановски да го земеме, чисто да имаме и наш што заиграл за ЛиверпулРеков дека ќе го купиме Марко![]()
Јас не знам како се задоволуваш со вакви просеци од рандом лиги. Можеме и Фичо Ивановски да го земеме, чисто да имаме и наш што заиграл за Ливерпул![]()
До каде стигна светов, за играчи на Ѕвезда се даваат по 5 милиони фунти. Дај боже да испадне добар, али тоа дека газел во српска лига со Борац и Рад, е тотално нерелевантно.
Ефектот што ќе го има Србинов за 5 милиони е еднаков на оној на Лалана за 25, тоа е поентата . Сега за сега не може да се смета на него, следната сезона сигурен сум дека на позајмица ќе оди. Би сакал да е во Чемпионшип, да се навикне на англиски стил колку толку. За понатака ќе видиме.25 за Лалана дадовме, па сеа 5 се проблем.
Зошто го пратиш првенството и навиваш за Ѕвезда, ме интересира, што мислење имаше за Марковиќ?Секако дека многу го пратам српското првенство, а меч на Звезда не сум испуштил 5 години.
Грујиќ е д некст биг тинг, без обзир на тоа што газел Радови и Чукарички. Не само потенцијал, него и играч што може веднаш да придонесе за играта на Ливерпул. Подобар и покомплетен играч од Ален, Леива, Хендерсон и бидете среќни ако го земат, тоа е мала сума, ама во криза сме финансиска па затоа го продаваме.
И не го мешајте преценетиот Јојиќ, последен пат од српската лига бев воодушевен од некој млад играч кога заигра Дејан Станковиќ, па сега се дешава истото со Марко. И уште една позитивна работа за него е неговиот карактер, дечкото е стабилен и приземјен.
Што е посебно добро кај него? Покрај феноменална игра во транзиција и одлична техника, многу е јак физички иако е толку млад, се одбиваат од него противниците и тоа ќе му е многу битно за во премиер лигата.
И да, светски првак е со У-20.