Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Реков дека ќе го купиме Марко :D
Јас не знам како се задоволуваш со вакви просеци од рандом лиги. Можеме и Фичо Ивановски да го земеме, чисто да имаме и наш што заиграл за Ливерпул :D

Ако инсистирал Клоп на играчов не знам кој му е филмот искрено, се прееба со Јојиќ сеа со Грујиќ иста песна да не биде.
И ние бевме/сме заинтересирани за овој исто.

Јас не знам како се задоволуваш со вакви просеци од рандом лиги. Можеме и Фичо Ивановски да го земеме, чисто да имаме и наш што заиграл за Ливерпул :D

Го плукаш а не си го ни гледал. Цццц Роџерславрс еј :D:D:D

До каде стигна светов, за играчи на Ѕвезда се даваат по 5 милиони фунти. Дај боже да испадне добар, али тоа дека газел во српска лига со Борац и Рад, е тотално нерелевантно.

До каде стигна светов, за играчи на Ѕвезда се даваат по 5 милиони фунти. Дај боже да испадне добар, али тоа дека газел во српска лига со Борац и Рад, е тотално нерелевантно.

25 за Лалана дадовме, па сеа 5 се проблем.

Не сум србоман, али морам да напоменам за Видич и Иванович...Искочија класа играчи, па зашто да не биде добар и малиов

25 за Лалана дадовме, па сеа 5 се проблем.
Ефектот што ќе го има Србинов за 5 милиони е еднаков на оној на Лалана за 25, тоа е поентата . Сега за сега не може да се смета на него, следната сезона сигурен сум дека на позајмица ќе оди. Би сакал да е во Чемпионшип, да се навикне на англиски стил колку толку. За понатака ќе видиме.

Секако дека многу го пратам српското првенство, а меч на Звезда не сум испуштил 5 години.

Грујиќ е д некст биг тинг, без обзир на тоа што газел Радови и Чукарички. Не само потенцијал, него и играч што може веднаш да придонесе за играта на Ливерпул. Подобар и покомплетен играч од Ален, Леива, Хендерсон и бидете среќни ако го земат, тоа е мала сума, ама во криза сме финансиска па затоа го продаваме.

И не го мешајте преценетиот Јојиќ, последен пат од српската лига бев воодушевен од некој млад играч кога заигра Дејан Станковиќ, па сега се дешава истото со Марко. И уште една позитивна работа за него е неговиот карактер, дечкото е стабилен и приземјен.

Што е посебно добро кај него? Покрај феноменална игра во транзиција и одлична техника, многу е јак физички иако е толку млад, се одбиваат од него противниците и тоа ќе му е многу битно за во премиер лигата.

И да, светски првак е со У-20.

Лaбaвo 25 метрa.
Википедијa фaкти: 19 гoд, среден бек, светски првaк сo репрезентaцијa дo 20 гoд.

Пoвеќе клубoви биле зaинтересирaни..
Вo мaрт гoдинaвa пoтпишувa нoв тригoдишен дoгoвoр, a нa 29.10 генерaлниoт директoр нa Ѕвездa изјaвувa декa немa дa гo прoдaвaaт, aмa ете штoм се вo кризa лoгичнo е..

Секако дека многу го пратам српското првенство, а меч на Звезда не сум испуштил 5 години.

Грујиќ е д некст биг тинг, без обзир на тоа што газел Радови и Чукарички. Не само потенцијал, него и играч што може веднаш да придонесе за играта на Ливерпул. Подобар и покомплетен играч од Ален, Леива, Хендерсон и бидете среќни ако го земат, тоа е мала сума, ама во криза сме финансиска па затоа го продаваме.

И не го мешајте преценетиот Јојиќ, последен пат од српската лига бев воодушевен од некој млад играч кога заигра Дејан Станковиќ, па сега се дешава истото со Марко. И уште една позитивна работа за него е неговиот карактер, дечкото е стабилен и приземјен.

Што е посебно добро кај него? Покрај феноменална игра во транзиција и одлична техника, многу е јак физички иако е толку млад, се одбиваат од него противниците и тоа ќе му е многу битно за во премиер лигата.

И да, светски првак е со У-20.
Зошто го пратиш првенството и навиваш за Ѕвезда, ме интересира, што мислење имаше за Марковиќ? :D

Играч на Ливерпил иде во Брегалница

Воедно, најавеното засилување е и англиски репрезентативец во младите категории
Можеби звучи по малку чудно, но англиски репрезентативец на младите категории кој во минатото бил член на Ливерпул, е пред трансфер во штипска Брегалница!
Станува збор за 20-годишниот голгетер Дејв Моли. Тој потекнува од фудбалската школа на „црвените“, а играл и во дресот на Вулверхемптон, и би можел да го засили штипскиот тим во зимскиот преоден рок.
Повеќе детали во утрешното издание на „Македонски спорт“.Ж

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom