Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Мене и понатаму не ми е јасно зошто не шутираме од далеку?
Не се ни обидуваат воопшто да шутнат на гол, ко да се плашат ебаго :tapp:
Кога не можеме да дојдеме ни блиску до голот, барем нека пробаат со шутеви од подалеку.
Кружиме на противничка половина како Барса, а ги довршуваме и реализираме акциите како ФК. Царев Двор.

За тоа колку се лоши Брнмаут е доказ овој последен шут на Murray....

Што поѓаволите се случува со Јунајтед..Дали пак ќе ае бориме за 4-то место??

Сеа Ник "се вратив од пензија" Пауел ќе ја реши.

Него стварно, да не се има запукано Јанг со ЛВГ што не го клава, смешно е ова веќе.

Oвoј христoв ти е кo женa вo ПМС фaзa, хистеријa левел 200

Sent from my LG-G4
Не хистерија, срцев удар ќе добијам ако изгледам уште 2-3 натпревари. Што направија од клубот за 3 години :sramezliv::sramezliv:

25 години градење династија, 25 години градење менталитет и доаѓа фаца и вика ГО НЕМА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД ? АЛО БЕ КОПИЛЕ ЕДНО КУРТОНСКО МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД Е ИМЕ И ФАЦИ КО ТЕБЕ ТРЕБА ДА СЕ ЗАСРАМАТ ШТО СИ ДОЗВОЛУВААТ ДА СИ ИГРААТ СО КЛУБОТ РАДИ СВОЕТО ЕГО. Ти посакувам да живееш 120 години и да гледаш како ти умира цела фамилија, поболно од ова нема.

Морам да споделам нешто што ми остави впечаток (вклучувајќи ги и коментарите):pos::pos:
Чичарито голгетерот!!! :D

2302ad38e1cc61d8.jpg

25 години градење династија, 25 години градење менталитет и доаѓа фаца и вика ГО НЕМА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД ? АЛО БЕ КОПИЛЕ ЕДНО КУРТОНСКО МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД Е ИМЕ И ФАЦИ КО ТЕБЕ ТРЕБА ДА СЕ ЗАСРАМАТ ШТО СИ ДОЗВОЛУВААТ ДА СИ ИГРААТ СО КЛУБОТ РАДИ СВОЕТО ЕГО. Ти посакувам да живееш 120 години и да гледаш како ти умира цела фамилија, поболно од ова нема.

Другар за ова се криви САФ, Гејзери и Вудвард/Гил (не ми текнува кој беше на таа позиција тогаш) кога не направија добар assessment кој тренер може да го води Јунајтед после САФ.

Следна утакмица Мата нејќам да го видам. Наместо да превземи одговорност, се крие зад децава. Переира 1000 пати подобро изигра од него.

Следна утакмица Мата нејќам да го видам. Наместо да превземи одговорност, се крие зад децава. Переира 1000 пати подобро изигра од него.

Мата моментално може само да превземе улога во Снежана и 7те џуџиња, во улога на џуџе.

Очај.

Back
На врв Bottom