Hurin
Pokerface bastard
Децата ќе уживаат, повозрасните ќе коментираат дека е уште еден Мајкл Беј филм и такаСе надевам ќе биде подобар од кецот.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Децата ќе уживаат, повозрасните ќе коментираат дека е уште еден Мајкл Беј филм и такаСе надевам ќе биде подобар од кецот.
тој, грешен линк, втор сличен кикс на кајгана форумов во два денана овој мислеше?
wowНекој ќе работи во сабота а некој ќе прави Star Wars маратон
Иначе, ви текнува на таа комшивката?
![]()
Мислев дека тајпото е некој Doricard girl филм ама кога згуглав и кога видов што било уствари...
Did you mean на Google > се.
Не е предложен. :/Оскар за неанглиски филм? Ооо да!![]()
За жал не беше избран од германското жири само ради тоа што голем дел од филмот е зборуван на англиски јазик, и за тоа не може да се смета германски кандидат. Штета огромна, и мене ме остави без зборови. Засега, а верувам и ќе си останена листата, во топ 10 за мене за 2015!Оскар за неанглиски филм? Ооо да!![]()
ако не ти го направил кејфот, може мене ќе ми го направи. Баш пред некој ден гледам 2,3ца му лепнале 5ки на летербокс.Не вреди филмов ни овде да се напише...
NUKED
reason: the encoding is perfectly fine, but the movie sucks donkey balls
Поима немаат тие.Баш пред некој ден гледам 2,3ца му лепнале 5ки на летербокс.
Ајјјј ахаххаахха. Преку 9000 фурни леб му се потребни на Crimson да стигне до било кој аспект на Pan's LabyrinthIt's almost to Pan's Labyrinth levels of mastery