ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.774
- Поени од реакции
- 43.978
Тој. Го има и онлајн со превод, ама полоша е сликата..
Тој. Го има и онлајн со превод, ама полоша е сликата..
http://www.prijevodi-online.org/smf/index.php/topic,24281.htmlТој. Го има и онлајн со превод, ама полоша е сликата..
На јутуб директ го гледав, 30 минити некаде беше. Не е класичен документарен убо скоцкан, туку онака со изјави на легенди и најдобри моменти на Меси беше. Немаше превод мислам.@Erich Zann
Mислам дека ти имаше пишано оти си го гледал филмот за Меси. Англиски превод најде ли негде?
Да,да за различни филмови е муабетот. Само што го изгледав, ептен добар документарец.На јутуб директ го гледав, 30 минити некаде беше. Не е класичен документарен убо скоцкан, туку онака со изјави на легенди и најдобри моменти на Меси беше. Немаше превод мислам.
p.s сега гледам дека за различни правиме муабет
Си пиша ама никој не те примети ваљда го немат гледано страшно добар филм крајот сум те претицал со гледање за еден месец порано добро е што го дистрибуирале2012 инаку ќе бил утепан Rating: 7.8/10 - 4,638 votesWake in Fright (1971)
Најдоброто нешто што сум го гледал општо во животов, а со сигурност во минативе месец дена. Мастерпис у пичку матер. Имаше и некои сцени кратки шо ги мотав, оти не можев да гледам, некако прилично ме вознемируваа. А со оглед на тоа што подоцна прочитав дека се земени вистински снимки од истите и склопени во филмот за да изгледаат пореално, уште толку ме дозаебаа.
Како и да е строго препорачливо.
овојВчера го репризирав пак Фауст од чехов Јан. Ми се отвори една дилема за то кој најистрипан филм дали овај или Holy Mountain
That's one of the noblest things I've seen.
Ме наежи...
samo sto go izgledavPawn.Sacrifice.2014.1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-RARBG.