Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Што би форум без твои епски изливи. :D Респект

7-мог јуна осамдесет друге, на свет је дошло једно плаво-бело дете. А сваки клинац зна, за тај број 7, да његов биче све док постоји спортска сала.
Он није им'о снаге, али им'o је лукавство, и све је то пренео на плаво-бело царство. Његова вештина на терену увек блиста, сви кажу за његову игру 10-КА ЧИСТА!
Наш воѓа и понос свих нас, он је за Куманово дао своју част. Без њега у тиму све изгледа баш пусто, он је ту да младима подари искуство. ;)
И ЊЕМУ НИЈЕ БИТНО ЗА КОЛКО ПАРА ИГРА, ЈЕР ОН ЈЕ НА ТЕРЕНУ СВУДА КАО ЧИГРА! Иако се зна да много воли коцку и вињак, на пропалом кумановском паркету са 33 још кида!!!

И још има снаге, и још има ХТЕЊА, и хоче још да игра, а и даље је ту ЖЕЉА!
И даље та коцка и та вињак флаша, ХВАЛА ВУЛЕ ЛЕГЕНДО И ИКОНО НАША !

Ја би да игра још мало, јер је Вуле само један и до њега ми је стало, мени је вредан...

Последно уредено:
Исти пропасти ги проповедаше и за прошлу сезону, па стигнасмо до финале.
Уствари немаш другу функцију овде[DOUBLEPOST=1449345787][/DOUBLEPOST]

Што би форум без твои епски изливи. :D Респект

До финале се стигна по заслугу на Игора и његови акцие и кондициони тренинзи , погледни ги с,га какви црева су а технички су слепи , само продужите песме му компонујте немој после ја сам пророк к,д некои ке посакав споменик да му направив и салу по њега да гу крстив , еее земјо Индио докле ќеш да раѓаш слонове :facepalm::pos:

До финале се стигна по заслугу на Игора и његови акцие и кондициони тренинзи , погледни ги с,га какви црева су а технички су слепи , само продужите песме му компонујте немој после ја сам пророк к,д некои ке посакав споменик да му направив и салу по њега да гу крстив , еее земјо Индио докле ќеш да раѓаш слонове :facepalm::pos:
Оффтопик
Ајде малко елаборирај, покушаваш ли с твоју плиткост да навредиш? Па ти реално патиш...Ако не гу препознаваш заебанцију, истовремено и талент (човек везе) :D, за жалење си.
Препоручија би ти твои фрустрацие да ги лечиш на друго место. Очигледно дека си на дугорочно боловање.
Веќ си му подигнаја споменик на Игора у твоју главу и си зимаш за право да едитираш некоју заебанцију. Игор нели има свој клуб, посвети га твое време на туј адресу. Ефект од твое просерување овде е негативно по Игора, правиш с твои напорни постови да га некој идентификуе с твоју бламажу. Дај почни позитивну кампању по други форуми, ќе има поголеми клубови заинтересирани да га ангажирав, заеби га овј непребол с КК Куманово. Или ако толко сакаш да га асоцираш с овј клуб, работи конкретно на смену на управу, играчи, градоначелника...Ич ги не бендисују
Прашај га Игора, или прашај самога себе дали има вољу да се врати на тренерску позицију у ККК. Такој ќе расчистиш с самога себе и ке може комотно да одјебеш.
Пост скриптум: нормално дека немам ништо против Игора и могуќност да се најде назад на тренерско место.

Гледам туј по некои коментари ваши као демек Мандиќ се враќа и ајде идемо даље, чекај бе кој курац е он? Кој фактор е он овдека? Па и ја да сам на место на Уроша ќе се љуту, како прво доваѓа Трајковски и е најплатен играч у тим, а сигуран сам дека Урош ќе има боље бројке до крај на сезону и после га враќав у тим Вулета кој е главан центар на сви овија прљави дешавке што се дешавав у тим и около тим у послеѓни годину дна...

Од другу страну Караколев, тражесте кумановца у тим ете ви га солидан играч за 15 квалитетни минута на терен како замена за Ацета, а може да се каже дека е и боље опција у овј момент од Караџу

Исто такој изгледа овј Петровиќ ќе продужи док не се оправи Бјелиќ...

Лоша ситуација у тим у курац нека иде и управа и Циц, нема кој да пресече и да му каже на овога Српскога Сина што га викате да си иде у пиче мамино[DOUBLEPOST=1449361799][/DOUBLEPOST]
Гледам туј по некои коментари ваши као демек Мандиќ се враќа и ајде идемо даље, чекај бе кој курац е он? Кој фактор е он овдека? Па и ја да сам на место на Уроша ќе се љуту, како прво доваѓа Трајковски и е најплатен играч у тим, а сигуран сам дека Урош ќе има боље бројке до крај на сезону и после га враќав у тим Вулета кој е главан центар на сви овија прљави дешавке што се дешавав у тим и около тим у послеѓни годину дна...

Од другу страну Караколев, тражесте кумановца у тим ете ви га солидан играч за 15 квалитетни минута на терен како замена за Ацета, а може да се каже дека е и боље опција у овј момент од Караџу

Исто такој изгледа овј Петровиќ ќе продужи док не се оправи Бјелиќ...

Лоша ситуација у тим у курац нека иде и управа и Циц, нема кој да пресече и да му каже на овога Српскога Сина што га викате да си иде у пиче мамино

Караколев е роден у Куманово иначе мислу дека е штипјанец :D Да не ме сфати некој погрешно :)

Абе кој што сака нека збори ама ако ми најдете играча на кога му повише му е гајле на било кога од Уроша. Ккв и да е што и да прави увек е играја сс срце за овј тим. Сигурно цариник не е заслужија повише да бидне изберен пред њега збору од спортски аспект не и од коцкарски, ама по овој второ е колега на градоначалника јебига колега колегу ако не помогне кој ќе. Урош сс Костовскога су ни не пола 2/3 од тим другари друго немам што да кажу. Ке га брану Уроша затој што Урош > Мандиќ кд е у прашање добро на тим, штета што гу играмо у гости наредну сам ке направеше паролу и ке гу закачеше на југ да му боде очи на цица и дебељака да се освести и овај публика малце ма да веќ се освести делумно не доваѓа да се освестив и тија да се направи хајка против овуј управу у најмалу руку да се подразмислив што ке правив дека ипак има некој што може да дигне глас против њима.
П.С СТАРА МАКЕДОНСКА - АКО НЕ ГИ ГУ ЕБЕШ МАЈКУ НЕМА ДА ЗНАЕВ КОЈ ГИ Е ТАТКО

Надам се дека некој од Кумани што су фактори у групу пратив ги дешавке и барем преко паролу ќе му дадев подршку на Уроша!

Дечко можда не е професионалац какв треба да е, ама дечко за овој Куманово и за овуј публику игра сс срце и тој е факт!

Абе пола НБА шмрка кокаин па никоме ништо куде нас се оптеретуемо сс тој кој што прави надвор од терен.
Што е он? -кључан играч
Дава ли по 20 поена? -Дава
Игра ли одбрану? -Игра
Па што .!. сакав :)
Абе МВП на лигу алооо сам играше у нашу лигу, на грб не износи и у Еврокуп док гомно помагаше на тим сс технички грешке и казне за његово понашање.

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Урош не смее да си иде. Мора сви да га подржив и да се намава гомно мандиќ, публика (ми ) да га намавамо каква упра а какви бакрачи. Само ке му извадив муабет на Уроша демек плату тражи а јасно е дека ради неподнасање сс гомнара мандалу сака да си иде! Рак у тим е мандало

Мислите ли дека ако се напише парола нешто ќе се смени...нели имаше парола за управу, за играчи.. па после и на тренинг улазање ... ефект га нема нигде од тој...

Може да постирамо до бескрај без ефект. Ако Кумани га делив став за Уроша и ситуацију, може да се мобилизирав неколко члана, да дојдев до Уроша и да гу разјаснив ситуацију кои су му разлози за напуштање. Ако не су фактор поголеми понуде од други екипе, статус тренер на Љубисава, икс други разлози, ако има вољу да настави у ККК и га посочи директно Мандиќа како основан разлог, корак два би бија састанак с управу или улетување на тренинг ако управа нема вољу да га чуе став.
Јасно може да им се презентира кој е посакуван играч и на кога му е време да напушти ростер (разбра дека Мандиќа га остављав да тренира М16 и М18). И да се чуев аргументи на управу или на Страшу конкретно. Мислење што е формирано овде е дека управа превише лсно се откажуе од Уроша за некога што два пута се искључуе од тим и да не реду други особености. УПРАВА ГИ ДОНАСА ОДЛУКЕ.
Овој све треба да се реализира што поскоро, АКО НЕ Е ВЕЌ КАСНО (прочита некои постови куде му се захвалуев на Уроша за све).
Освен Кумани, не виду друго тело што би могало да има конкретан придонес за разјаснување и евентуално позитивно разрешување на ситуацију. Може да пичимо бесно по тастатуру, никој нема да чуе. Друг момент е популарност на Мандиќа на ФБ и извици у салу врати се Вуле. Дел од публику има дијаметрално спротивно мислење од 10 или 15 форумаша овде. Управа може да га користи тј момент.
Тони или било кој друг члан на Кумани, изводљиво ли е и има ли логика у едну такву акцију?

Урош е у БГ другари још ичера си е отиден дома изгледа

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

uros-lukovic-civika.jpg

Го глеа брат му или глеа да игра со брат му заедно?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom