Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
- Локација
- Гоце Делчев, Куманово, Македонија
Чек малце зар ви још идете да гу гледате овуј багру... хахахаха ахахахаххаа ахахахха
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тој што би кажале у CNN су yesterday news пиша ви ја ичера дека ке си иде човекLukovic ga nema na trening...
Кажано ги е дека ако га вратив Мандиќа, Урош ке си иде, не може кд како му текне на некога да напушти па да се врати а кд е било најтешко прчија .!. у кревет и играја лишчиња под изговор дека као он е жртва па која жртва нели Сениор си отиде, леле колко има да га пцују. Најголем грев за тим е што е он у ростер. И знаемо од претходно дека обуј сезону не су нај нај урош и мандиќ, едноставно урош сака да изиграмо мушки до крај ама тој не иде у прилог на управу како што не ву идеше Михајловски затој што нема местење. Мислу дека мора да се покаже револт ако напуштимо утакмице препуштамо ги га тим на њима. Наши паре су тој имамо право да исвиркуемо викамо пцуемо !!!!Sto igra tj karakolev? I kamo gi sga tija sas informacije da kazev sto e rabota, uros ga nema, petrovic si e tuja, drugi pojacanja nema. Sto e rabota?
Кажано ги е дека ако га вратив Мандиќа, Урош ке си иде, не може кд како му текне на некога да напушти па да се врати а кд е било најтешко прчија .!. у кревет и играја лишчиња под изговор дека као он е жртва па која жртва нели Сениор си отиде, леле колко има да га пцују. Најголем грев за тим е што е он у ростер. И знаемо од претходно дека обуј сезону не су нај нај урош и мандиќ, едноставно урош сака да изиграмо мушки до крај ама тој не иде у прилог на управу како што не ву идеше Михајловски затој што нема местење. Мислу дека мора да се покаже револт ако напуштимо утакмице препуштамо ги га тим на њима. Наши паре су тој имамо право да исвиркуемо викамо пцуемо !!!!
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Ti prorok si bija da si ebes vek...Е ДЕЧКИ ДЕЧКИ , ја убаво кажа ке дојде д,н к,д све што сам кажаја ке се оствари.
Исти пропасти ги проповедаше и за прошлу сезону, па стигнасмо до финале.Е ДЕЧКИ ДЕЧКИ , ја убаво кажа ке дојде д,н к,д све што сам кажаја ке се оствари , колко и да се плаче и кука нема излаз само бојкот и пљукљање куде се стигне у град , толко од овуј сезону .
Он који нам даје мир и одговорност, који се не каје, наша снага и превасходност. Наш спас, глас, до европе, света, НЕКА ЧУЈЕ ЦЕЛА ПЛАНЕТА!
- ВУКАШИН МАНДИЌ
ОН ЈЕ НАШ КНЕЗ, СРПСКИ ЕЛИОТ НЕС !!!1