Football Manager 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Со V3 кракот имињата се средени проблем кај повеќето се јавува со бледите непостоечки фудбалери overpowered но со чиста инсталација се од почеток играта е ОК и еве јас ја привршувам сезоната немам никаков проблем.

Со V3 кракот имињата се средени проблем кај повеќето се јавува со бледите непостоечки фудбалери overpowered но со чиста инсталација се од почеток играта е ОК и еве јас ја привршувам сезоната немам никаков проблем.
значи да спуштиме инсталација од ние без крак и да го клаваме V3 ќе неаме мака а? :D[DOUBLEPOST=1449268906][/DOUBLEPOST]Eте V4 има

v4 го тестирам засега нема проблем ни со имиња на играчи нити со отценки

Ипак има. На припремни утакмици играм против безвезе тимови со Арсенал и си губам по 3, 4-0. Сумљиво ми дојде и ај да проверам и гледам се 20-ки....

Sent from my ST21i using Tapatalk

Што не си даете по 5-6 евра неколку души од тука и да си ја купите оригинал и да си играте без да се замарате за кракови и останати глупости.. :-) И онака сите ја играте офлајн.

Јас ја купив преку еден лик од хрватски форум за 5 евра, ми дае јузер и пас од стимот, уредно си ја симнав и еве веќе 20 дена ја играм оригиналната игра за 5 ебани евра.. :-)

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Последниов пар ќе биде право дерби :pos::pos:
q5BsbOa.jpg

Decki ajde da se sobereme 5-6 dusi po 5-6 eu ako moze da ja zememe fm 2016 ako ima zainteresirani,

Ипак има. На припремни утакмици играм против безвезе тимови со Арсенал и си губам по 3, 4-0. Сумљиво ми дојде и ај да проверам и гледам се 20-ки....

Sent from my ST21i using Tapatalk
Заеби припремни дали е така и во сезона и ЛШ ?[DOUBLEPOST=1449371580][/DOUBLEPOST]V5 излезе :)[[DOUBLEPOST=1449373072][/DOUBLEPOST]Крашова....

Последно уредено:
Како доминира нашиов :cuc:
2d0kyo2.jpg

Средена е играва или треба уште кракови да излезат да дојде у некоја нормала ?

Ништо не е средено изгледа само за адс си прават де еден крак де друг и само кликај ко будали сите ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom