Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
ffcba8339c3d98295d0509c456167560.jpg

Кога ќе изиграш кошарка тип најрезултативна четвртина -48,5,а тие ќе дадат 52 коша во втора а во прва одвај се спасив,44 постигнаа.Ова ни во кинеска лига го нема.Буквално секои 20секунди имаше кош.

Нижни шутираат 7/12 за три,9/11 слободни и само за два имаат послаба реализација 7/20.Ама затоа АЕК 15/24 за два,5/7 за три и 7/9 слободни.:eek::eek::eek::eek:Овој некој педер Мавроеидис 17 коша и 8 скока во прво полувреме.
Овие русиве никаква одбрана немаат,матер им нивна.

Правев компарација помеѓу моцарт и бетсити, и во моцарт ја даваа 48,5 а во бетсити 46,5..па ај реков штом така,ќе ја играм - ,ко бајаги бетсити појака кладилница е и се разбираат повеќе.:icon_lol:Мислам дека никогаш немам фатено кога правам компарација на играчи Евролига и некои вакви слични типови.Памтам пред две кола Евролига,Моцарт Штимац го даваа 13,5 а бетсити 10,5- 1,7 и тој лесно си влезе плуска.

Ах таа Самсоненкова.:smirce::kuracc:

963ad498592c18e3ad00d8da6b0d7d00.jpg

На свињецов ко роденден да му беше вчера, се убаци, си викам Вајтсајд ке го убие, дури и тројки гаѓаше мрсниот.

Добро Милан да ви ебам мајката како може да сте толку неспособни со факинг Кротоне 1-1 да изиграте бе?!?!?

2094cf36b11afa5d7015628ccc58f6d0.jpg

Koj dibek e Okafor,tolku mal procent na pogodeni kosa,stvarno treba da si talent .
Skoro se sto planirav vcera da igram od igraci si vleze,pocnuvajki od Gortat,Wiggins,Lopes,Davis,ja se fativ za nego,ti ibam srekata .

Добро бе,дали се нормални Жалгирис ? Све што шутнаа влезе. 5минути 15 коша:facepalm:Ко бајаги дефанзивни екипи,тие ран н ган играат.:tapp:

Добро бе,дали се нормални Жалгирис ? Све што шутнаа влезе. 5минути 15 коша:facepalm:Ко бајаги дефанзивни екипи,тие ран н ган играат.:tapp:
Јас ги имав 1/4 Пинар +5,5 и кош не дадоја од ко ги уплатив ..

Прво Феникс ме заеба да тепаат со 3 разлика или повеќе тие идиоти водеа 15 на 10 минути до крај и овие им направија 17-0 серија , на крај феникс водеа на 20 секунди до крај 2 разлика и имаа напад со што ќе следеше фаул и 2 слободни ама испаднаа идиоти и сакаа да трошат време па ја изгубија топката и заврши нерешено ви ебам неспособните .
Други неспособни што ги имав Милвоки - Сан Антонио 169.5 + санкир во европа играа аматери , па во евролигава даваат по толку за 40 минути а не пак овие платеници во НБА за 48 минути, нормално 165 паднаа.

20151203_231738.jpg 20151203_231746.jpg
Ах бе,пичкарски ја фаќам Сасари хен 1,за Шамбери да ме попари...
Прв пат во сезоната ги фаќам сите кошарки за на ракомет да паднам:гик:
Не е можно шо промашија,односно шо успеа да фати голманот на СТ Рафаел,некојси Романец Попеску,едно 10 зицери еден на еден фати вештеро:kuracc:

Прегледај го приврзокот 134064 Прегледај го приврзокот 134065
Ах бе,пичкарски ја фаќам Сасари хен 1,за Шамбери да ме попари...
Прв пат во сезоната ги фаќам сите кошарки за на ракомет да паднам:гик:
Не е можно шо промашија,односно шо успеа да фати голманот на СТ Рафаел,некојси Романец Попеску,едно 10 зицери еден на еден фати вештеро:kuracc:
I vo GV ima Evro tip ama kaj nependecite ne moze da se igra individualno +- i na rakometite i kosarkite,odbojka +- ne moze.Ne mi e jasno koj kur im e.

Imaat list kaj sto im se sifrite za kucanje i gi nema ovie tipovi vo toj listot.Logika nema.Ista kladilnica ama razlika ima.:popce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom