Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
И Џони и ти кур да јадете
Кур да ве отепа што ги играте Французите 2+ како татко ми да го слушам кај што се жали, не му било јасно како Марсеј завршила 0-1:tapp:

Кур да ве отепа што ги играте Французите 2+ како татко ми да го слушам кај што се жали, не му било јасно како Марсеј завршила 0-1:tapp:
Не бе, денес на Зенит паднав, вчера на Ференцварош 2+ паднав. Еј Зенит имаше 22 удари и 10 во рамки во второто полувреме. :pos: Викторија си играа пред голот на Уфа, еден Господ знае како примиле гол во првото полувреме кое патем не го гледав. Оној Витсел па пенал утна, земал пола метро залет ми зима божем Марадона е, му ебам неписмениот.

I vo GV ima Evro tip ama kaj nependecite ne moze da se igra individualno +- i na rakometite i kosarkite,odbojka +- ne moze.Ne mi e jasno koj kur im e.

Imaat list kaj sto im se sifrite za kucanje i gi nema ovie tipovi vo toj listot.Logika nema.Ista kladilnica ama razlika ima.:popce:
Сигурно ги мрзи тие вработените да ги научат новите шифри,затоа така викаат,демек не можи да се игра...
Не ми се верува да ги има во понуда а да не дозволуваат да се игра,сигурно вработените си играат:kuracc:...
Би требало да се подобрат,сега откако Близу ги зеде Евротип далеку сјачаа и со понуда и со коеф,а и доста капитал имале..
Уште да фаќавме повеќе таман ќе беше...:icon_mrgr:

Добро кој се овие Орландо бе да ми глумат тука ГСВ , си праат тука серии со победи , ја мочаат нба на чело со она францусконо педерче да ја ебам таа шо му ги чупка вегите :mad::mad::mad::mad:

tiket.jpg

850f68c9b7b9e4554d267ed921570f4f.jpg

Локомотив пред некој ден во 92 минута им израмнуваат со безвезен гол за 2-2
Монако последнава утакмица во 89 примаат гол
Сега Работнички - Вардар ја имам 3+ во 90+ при резултат 1-1 Работнички промашуваат пенал, одма наредна акција 100% шанса

Па у пм што малер ќе бев ич да не ме прати среќа во последно време :busi:[DOUBLEPOST=1449331276][/DOUBLEPOST]И уште една што ме зафркнала на крај, Торино дава во 94 од пенал :bravobe:

Последно уредено од модератор:
Очај ден денес,стечај,дебакл...:bance:
Најблиску до добивка беше овај(салам изгужван) листич:icon_mrgr:..
img020.jpg
Се да му ебам на тој левиот бек на Кристианстад,и сестри и жени и се по список,нога да скршиш сељак еден,да ти ебам глупердата да ти ебам,дудук еден....
По,по кретен глуп жолт...:shook:Како е можно да си толкав кретен бе?:несвест:
15-14 водеа,имаа и напад на околу 40ина секунди до крај,и кретенот наместо да ја сврти топката до среден,да свртат барем еднаш околу зоната и да чекаат крај на полувреме за на крај да шутираат ако кренеше судијата пасивен напад,овај куртонот глуп се закуца во зоната и напрај пробивање,не беше ни почнат нападот,не беа ни наместени играчите за напад овај ја изгуби топката:mad:..
Се да ти ебам куртон еден...
И нормално,имаше уште 30ина секунди до крај на полувреме,и Гигу си ја зеде топката на среден,ги измеша сите на средина и си напрај чиста позиција од средина од 6 метри си ја закуца на само неколку секунди до крај на полувреме.
Се да ви ебам,Швеѓани глупи неинтелегентни,по по колку ги мразам значи овие Скандинавците,најгасни ми се в кладилница,секогаш против мене играат мамицата нивна...
Ги пишам Норвежанките,па не е можно бе онака да играат,толку грешки во одбрана да имаш,и толку поклони да дадеш секоја чест...:bravobe:
Не се жените за играње в кладилница,дефинитивно,ненормално нестабилни створења се...:icon_mrgr:
Ќе се накалапат кладилниците од жените,сигурно,уште од првиот ден се гледа дека не се знај никој пие ни кој плаќа на првенството...:popce:

Кина жениве 16 гола за 20 минути.Ебате ракометот :facepalm:

22 гола примија кубанките мамето нивно.Голманката само една одбрана.:shok2:На крај имаат 15 секунди напад,место да нападнат,тие збунети си ја тропкаа топката т.е заборавија дека крајот на полувремето се ближи.Да ве затвори тој Раул Кастро никад да не излезете од таму.:uzi:А вчера со Полска изиграа супер натпревар.:pov:

Последно уредено:
0b385a377d18ffc23f2233da117fcf96.jpg

Katastrofalen procent na pogodeni..12+ zemeni sutevi,pogodeni samo 4,2od5 trojki .2od4 slobodni..
I na kraj,posledna sekunda Memphis si dadoa smesen kos,mozebi u prodolzenie ke mu idese sutot ..jbg.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom