UEFA Champions League 2015/2016

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Точно е дека сум разочаран од изборот на МТВ, бидејки ќе даваат натпревар од 5 коло во група каде едниот клуб е пласиран во осмина финалето, а другиот 99 посто иде напред, а нема да даваат натпревар каде што ќе има атомски фудбал и каде ниту една од двете екипи не е сигурна за осмина финале.
Јас сфаќам дека си Јунајтед фан , се маваш по гради за се и сешто , ама тука дури и ти не беше озбилен нели?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тандер дај бе олабави малце, нема член со кој не си закаран на форумов... Не е ова воена зона.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.601
Поени од реакции
13.967
Не дека го бранам членов ама ова не е ни прв ни последен пат некој да напише шити лузерпул гејчестер челшит, па и за Тотенхем цело време многумина пишуваат кокошки па не видов некој да се буни :toe:

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.228
Поени од реакции
7.318
А за Шити кој се буни? мИнтераши?

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
[DOUBLEPOST=1448366470][/DOUBLEPOST]По 3 поени за секоја победа.

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Јас сфаќам дека си Јунајтед фан , се маваш по гради за се и сешто , ама тука дури и ти не беше озбилен нели?
Ме фати еуфоријата, не бев озбилен.

Почна срам да ме фаќа поради тоа што навиваме за ист тим со типов.
Типче јас незнам зошто те фаќа срам од мене, ама мене ме фаќа поголем срам од тебе, пошо во фан клубот на Манчестер цело време плукаш по Ван Гал и Руни, а во Мај се славиш најмногу благодарејки на истиве. Е тоа е срам, а не е срам да се обидуваш да водиш квалитетна дискусија.

Kajgana Shop

На врв Bottom