UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Точно е дека сум разочаран од изборот на МТВ, бидејки ќе даваат натпревар од 5 коло во група каде едниот клуб е пласиран во осмина финалето, а другиот 99 посто иде напред, а нема да даваат натпревар каде што ќе има атомски фудбал и каде ниту една од двете екипи не е сигурна за осмина финале.

Јас сфаќам дека си Јунајтед фан , се маваш по гради за се и сешто , ама тука дури и ти не беше озбилен нели?

Тандер дај бе олабави малце, нема член со кој не си закаран на форумов... Не е ова воена зона.

Не дека го бранам членов ама ова не е ни прв ни последен пат некој да напише шити лузерпул гејчестер челшит, па и за Тотенхем цело време многумина пишуваат кокошки па не видов некој да се буни :toe:

CUkid1jW4AAJvDQ.png
[DOUBLEPOST=1448366470][/DOUBLEPOST]По 3 поени за секоја победа.

Јас сфаќам дека си Јунајтед фан , се маваш по гради за се и сешто , ама тука дури и ти не беше озбилен нели?
Ме фати еуфоријата, не бев озбилен.

Почна срам да ме фаќа поради тоа што навиваме за ист тим со типов.
Типче јас незнам зошто те фаќа срам од мене, ама мене ме фаќа поголем срам од тебе, пошо во фан клубот на Манчестер цело време плукаш по Ван Гал и Руни, а во Мај се славиш најмногу благодарејки на истиве. Е тоа е срам, а не е срам да се обидуваш да водиш квалитетна дискусија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom