Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу ли се нажаливте за ултрасот?Јас 2 или 3 ноќи неможев да спијам како треба!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Исто е ама не е исто :icon_lol:
12193293_925300547505149_4505985065323019512_n.jpg

Море јас незнаш зошто не удрат малку акцент на вториот жолт што требаше да го добие Џентилети и црвениот кој требаше да го добие Лулич, сето тоа беше компензација ..

А мене ич не ме гајле, ја имам кажано, дај боже јуве да го тепаме со непостоечки пенал ..

А Лацио и без пеналот ќе ги победевме оти реално катастрофа беа, Рома изигра една од подобрите партии оваа година, не прими гол, а играше како тим,не со помош на индивидуални игри..

Море јас незнаш зошто не удрат малку акцент на вториот жолт што требаше да го добие Џентилети и црвениот кој требаше да го добие Лулич, сето тоа беше компензација ..

А мене ич не ме гајле, ја имам кажано, дај боже јуве да го тепаме со непостоечки пенал ..

А Лацио и без пеналот ќе ги победевме оти реално катастрофа беа, Рома изигра една од подобрите партии оваа година, не прими гол, а играше како тим,не со помош на индивидуални игри..

Освајате годинава Пупи :ROFLMAO:

Ама затоа ние кога ве тепаме така, одма виолините свират...

1411770099_1399039823_1mofhhj_1jc0r.gif

:kuracc:

Најверојатно мајката на Лука Диње од Рома загинала во вчерашните напади во Париз.

Најверојатно мајката на Лука Диње од Рома загинала во вчерашните напади во Париз.

Никој не ја потврдил таа вест. Ни близки на фудбалерот ни има нешто офцијално, па можеби е уште една новинарска патка. Веројатноста не е исклучена, но е мн. мала

Никој не ја потврдил таа вест. Ни близки на фудбалерот ни има нешто офцијално, па можеби е уште една новинарска патка. Веројатноста не е исклучена, но е мн. мала
Па затоа пишав најверојатно пошто и јас исто прочитав дека е непотврдена информација.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom