Cinedays

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
300 денари карта е само за филмот на Вуди зашо стално имало народ на неговите филмови.. нефер од организаториве(n)

Е па изгледа веќе нејќат народ да има. Абдали.
Мене ептен ми се гледаше, посебно ради Хоакин Феникс, ама нема шанси да им дадам 300 денари за еден филм.

Се ближи почетокот. Ајде, кажувајте што ќе гледаме заедно, за да не купувам влезница за тој филм.

ако се пријави некој за филмска критика, да се јави, да се дружиме. :D
Јас планирам The world is mine, Father и The Violators да ги погледнам. Едино криво ми е што Mustang нема да можам да го гледам. :mad:
А од гала ми се плаче од што не можам да ојдам на ниеден, а сакам на сите да идам. :D

п.с. Од Ревијава Миграции знае некој колку е карта? :)

ако се пријави некој за филмска критика, да се јави, да се дружиме. :D
Јас планирам The world is mine, Father и The Violators да ги погледнам. Едино криво ми е што Mustang нема да можам да го гледам. :mad:
А од гала ми се плаче од што не можам да ојдам на ниеден, а сакам на сите да идам. :D

п.с. Од Ревијава Миграции знае некој колку е карта? :)
Јас, нормално. Ама планирам само на Mustang и македонскиот да одам, па веројатно нема да се сретнеме.

Од Миграции мислам дека се стотче, во Фросина се. ;)[DOUBLEPOST=1447017834][/DOUBLEPOST]Мојот private Cinedays продолжи со филмот од отворањето од лани: Spomenik Majkla Dzeksona - и повторно сум разочаран, дури и уште повеќе отколку што бев пред некој ден. Вистинска катастрофа е филмот! Арно само дел од музиката ја погодиле.

Последно уредено:
Јас, нормално. Ама планирам само на Mustang и македонскиот да одам, па веројатно нема да се сретнеме.

Од Миграции мислам дека се стотче, во Фросина се. ;)[DOUBLEPOST=1447017834][/DOUBLEPOST]Мојот private Cinedays продолжи со филмот од отворањето од лани: Spomenik Majkla Dzeksona - и повторно сум разочаран, дури и уште повеќе отколку што бев пред некој ден. Вистинска катастрофа е филмот! Арно само дел од музиката ја погодиле.
Mоже да одиме на македонскиот или планираш да си земеш карта? :)
И очекувам импресии да си кажеш од Мустанг, мислам најхајпнат сум за тој филм од СинеБалкан и Официјалната, а нема да бидам тука за да го погледнам. :(

Споменикот реков претходно дека е лош. :icon_mrgr: Или просек, не се сеќавам. :D

Mоже да одиме на македонскиот или планираш да си земеш карта? :)
И очекувам импресии да си кажеш од Мустанг, мислам најхајпнат сум за тој филм од СинеБалкан и Официјалната, а нема да бидам тука за да го погледнам. :(

Споменикот реков претходно дека е лош. :icon_mrgr: Или просек, не се сеќавам. :D
За македонскиот не знам дали важи акредитацијата. Тој е во Милениум.

Но, што викате тој да го гледаме заедно, групно?[DOUBLEPOST=1447058820][/DOUBLEPOST]Упс, сега гледам - јас сум втора смена во четврток, нема да можам да го гледам македонскиот. :(

За македонскиот не знам дали важи акредитацијата. Тој е во Милениум.

Но, што викате тој да го гледаме заедно, групно?[DOUBLEPOST=1447058820][/DOUBLEPOST]Упс, сега гледам - јас сум втора смена во четврток, нема да можам да го гледам македонскиот. :(
важела акредитацијата за проекцијата од 22.30, само у моментот кога ми го пишале мејлот рекоа малку карти останале, можно е веќе и да нема, и да не го гледам. :mad:

Само што пуштив пријава за критикиве, има шанси да има уште некое место?

Инаку во врска со заедничкото гледање поради тоа што јас тек од недела ќе сум во Скопје и ќе имам шанса да ги гледам имам три предлози:

The Lobster (20.11/21.11)
Zvizdan (20.11/21.11)
Love (19.11/20.11)
Aferim! (19.11/20.11)

Иначе да го поздравам потегот што студентите имаат 50 ден попуст. :cool:

важела акредитацијата за проекцијата од 22.30, само у моментот кога ми го пишале мејлот рекоа малку карти останале, можно е веќе и да нема, и да не го гледам. :mad:
А во петок од 17:30?

Јас планирам оваа недела да ги гледам: македонскиот и Desde Alla во петок, Panama во сабота и Mustang во недела. За наредната недела немам поим, немам уште распоред од работа. Кој е за, нека крене рака. :P[DOUBLEPOST=1447099412][/DOUBLEPOST]

Инаку во врска со заедничкото гледање поради тоа што јас тек од недела ќе сум во Скопје и ќе имам шанса да ги гледам имам три предлози:

Zvizdan (20.11/21.11)
Love (19.11/20.11)
Aferim! (19.11/20.11)

Јас Zvizdan и Aferim! не би сакал да ги гледам. Другите може, само не знам дали ќе сум слободен.[DOUBLEPOST=1447099799][/DOUBLEPOST]@Iceboy , @Shepard Fairey , @Saladin , @Natural-girl , @King Kai , @Andrew , @Mary Poppins , @Ron Burgundy , @dragonsky , и кој уште не дружеше претходните две години, вие? Да не речете не сме викнале! :)

Последно уредено:
На Lobster мислам сите би сакале, многу очекувам од него и е баш филм за филмски фанатици!

Јас не ќе можам викендот и автоматски пропуштам доста филмови, ама за тоа наредната недела надокнадувам се :)

А во петок од 17:30?

Јас планирам оваа недела да ги гледам: македонскиот и Desde Alla во петок, Panama во сабота и Mustang во недела. За наредната недела немам поим, немам уште распоред од работа. Кој е за, нека крене рака. :P[DOUBLEPOST=1447099412][/DOUBLEPOST]
Јас Zvizdan и Aferim! не би сакал да ги гледам. Другите може, само не знам дали ќе сум слободен.[DOUBLEPOST=1447099799][/DOUBLEPOST]@Iceboy , @Shepard Fairey , @Saladin , @Natural-girl , @King Kai , @Andrew , @Mary Poppins , @Ron Burgundy , @dragonsky , и кој уште не дружеше претходните две години, вие? Да не речете не сме викнале! :)
Here! За што се прави муабет ? :D
Ја веќе карти си земав за пар филмови така да со или без вас ја ќе бидам на Синедејс :D[DOUBLEPOST=1447102952][/DOUBLEPOST]

Zvizdan (20.11/21.11)
Love (19.11/20.11)
Aferim! (19.11/20.11)

Не го знаев ова...јбг :(

Here! За што се прави муабет ? :D
Ја веќе карти си земав за пар филмови така да со или без вас ја ќе бидам на Синедејс :D[DOUBLEPOST=1447102952][/DOUBLEPOST]
Не го знаев ова...јбг :(
За кои си зема?

За кои си зема?
3 дена во Септември (во петок), The Program, Youth (знам дека има торент), The Lobster,Irrational Man (
aa0b763c720ab1096666d8fc8957b12a.640x360x12.gif
)

Ама секако отворен сум и за други филмови ако се решите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom