Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

"I'm not deaf. That's the opinion of the fans but afterwards they shall not be disappointed," said Van Gaal.

Eшли Јанг не вади од г***а две сезони по ред, тој ни е мотор во клубот, а Сколс може да се игнорира за оваа изјава... дури и во право да е, ама и во таа сфера има напредок пред 2 години дајваше многу невешто сега со стил го прави тоа :D

Има разлика од скокање до срамен дајв. Ешли го правеше второво првата сезона кога дојде тука и сите ние го плукавме. Првово нема фудбалер кој не го прави, па Хазард 3928341 пати има наместено онака дефанзивец (што е умешност, да се разбереме). А за стартот на Шеников во прво полувреме, кога доби жолт, само несалам човек може да каже дека дајвнал.

Инаку пазете ја изјавава на стариов:

"Jesse Lingard is going to be some player, too. He is 19, came through our youth system and is built like Jean Tigana was for France, said Ferguson.

"But he never got into the limelight there until he was about 24, and I think that will be the same with Lingard.

"He will become a player when he's 22 or so. As an attacking midfielder he has got a really good talent. I think he will be a player we have high hopes for, definitely.

See more at: http://www.tribalfootball.com/artic...just-jean-tigana-3402501#sthash.Ot9MZd37.dpuf

човеков знаеше дури и кога играч ќе почне да прикажува игри, затоа и лесно му беше да види кој играч уште може да придонесе или следна станица Евертон и Њукасл.[DOUBLEPOST=1446639962][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Огромен придонес во развитокот на младиве таленти во ерата на Ферги имаше и Брајан Кид. Штета што се заврши на начинот на кој се заврши. Мака ми е да го гледам кај плавците.

Видете го третиот гол што го даде Алаба против Арсенал и кажете ми кога нашево магаре би му дал таква слобода на Шо (на пример) да се најдува на теренот од кај што го постигна Алаба голот.[DOUBLEPOST=1446669182][/DOUBLEPOST]Еден Конан прави боље дриблинзи на лево крило од Депај.

Вреди ли да се коментираат глупостиве на Рој Кин? Прво за Шо викаше дека бил „совршен старт“ од противникот, сеа се срамел од Јанг.. Иди таму љокај некој скоч, да не беше САФ никад од тебе немаше играч да биде.

Енди Кол нема да игра на ОТ на хуманитарната на Бекам, има проблем со бубрегот.[DOUBLEPOST=1446716430][/DOUBLEPOST]
Побрзо фановите ќе прифатат отколку Сколс

Последно уредено:
Aко не натера да прифатиме дека така успешни нема да бидеме никогаш повеќе, тогаш не е добар Керик нешто.

Aко не натера да прифатиме дека така успешни нема да бидеме никогаш повеќе, тогаш не е добар Керик нешто.
Не, туку дека некои работи нема да бидат исти како што сме биле навикнати. И Словенија е самостална република како и останатите 5-6 па не плаче по Југославија. ;)

Колку и да ме нервира Ван Гал, ипак мислам оти не го кажал последниот збор уште, мислам дека ќе има напредок ама до тогаш јаки живци само и голема верба!

12190878_942629235792606_8884573887496367549_n.jpg

vaka u shutka ne se oblakaat zimi sve

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom