Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како што го изгледав ова сфатив дека сиротиот Мојс тука што го бранев пола година не бил ни у опција за ова.Тврдам дека прва опција бил Мурињо и баш ми е криво што се врати фациштето во Челзи.Исто така имам плус една причина зошто да го мрзам копукон гвардиола.И на крај Гигс ја имаше фацана како бе не престанав да играм фудбал на 35 ќе бев сега менаџер на Јунајтед.Се молам само Гигс да биде 1/2 од Фергусон и со него да почне ново историско поглавје во фудбалот и Манчестер Јунајтед.Исто така во глава ми остана делон каде што Ферги вика дека неговите очекувања за сите натпревари биле победа иако знаел дека не е возможно да се победат сите натпревари.Фациште е човеков
Што е фората со Гвардиола?
Da, da, Kerik, Shaw eve gledame, brzo se oporavuvaat. Do snagata e kaj nekoj definitivno.Брат, касниш едно месец дена[DOUBLEPOST=1446740955][/DOUBLEPOST]Иначе, за Шо ми се мота една фраза Фросе лани што ја кажа селф репаратори Керик...
logic.Абе Хитлер каде бре со ваков костум од 50-тите![]()
http://www.manchestereveningnews.co...nchester-united-players-staff-attend-10391698Дајте ги и другите да ги видеме бе. Кај ги видовте вие?