Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Фали на луѓево уште по дома да им се појавува клубов :coffee:

Такви се Британките, со раширен грб и крупни раце и нозе. Исто како балканските жени се, ако те удри ќе те отепа. :D

Како што го изгледав ова сфатив дека сиротиот Мојс тука што го бранев пола година не бил ни у опција за ова.Тврдам дека прва опција бил Мурињо и баш ми е криво што се врати фациштето во Челзи.Исто така имам плус една причина зошто да го мрзам копукон гвардиола.И на крај Гигс ја имаше фацана како бе не престанав да играм фудбал на 35 ќе бев сега менаџер на Јунајтед.Се молам само Гигс да биде 1/2 од Фергусон и со него да почне ново историско поглавје во фудбалот и Манчестер Јунајтед.Исто така во глава ми остана делон каде што Ферги вика дека неговите очекувања за сите натпревари биле победа иако знаел дека не е возможно да се победат сите натпревари.Фациште е човеков

Како што го изгледав ова сфатив дека сиротиот Мојс тука што го бранев пола година не бил ни у опција за ова.Тврдам дека прва опција бил Мурињо и баш ми е криво што се врати фациштето во Челзи.Исто така имам плус една причина зошто да го мрзам копукон гвардиола.И на крај Гигс ја имаше фацана како бе не престанав да играм фудбал на 35 ќе бев сега менаџер на Јунајтед.Се молам само Гигс да биде 1/2 од Фергусон и со него да почне ново историско поглавје во фудбалот и Манчестер Јунајтед.Исто така во глава ми остана делон каде што Ферги вика дека неговите очекувања за сите натпревари биле победа иако знаел дека не е возможно да се победат сите натпревари.Фациште е човеков

Што е фората со Гвардиола?

Што е фората со Гвардиола?

Ферги му кажал да му се јави ако зима да води некој клуб. Ако ти текнува за она "случајно" налетување на Гвардиола у Њу Јорк кога Ферги го однел на вечера. Next thing you know, Пеп зима да го води Баерн, а не јавил на стариот.
Ова беше кажано и порано, само ете, пак испливува на површина.

Брат, касниш едно месец дена :D[DOUBLEPOST=1446740955][/DOUBLEPOST]Иначе, за Шо ми се мота една фраза Фросе лани што ја кажа селф репаратори Керик...
Da, da, Kerik, Shaw eve gledame, brzo se oporavuvaat. Do snagata e kaj nekoj definitivno.

P.s. Onaa na Romero postara od Van Gaal.

Го гледав на Руни документарецот да се потсетам која играчина беше. Сега е станат само маченце у споредба со порано. Се надевам дека ќе се дигне пак, и требаат такви играчини на премиер лигава. А со тоа враќање на Ман Ју во топ 2(нормално позади Арсенал :D)

Девојките на Вилсон и голманчево, кај им се очите :tapp:...

Швајни и Мата најбоље облечени, се гледа класата у нив. Ането и девојкава на Блинд топ се скоцкани. Абе Хитлер каде бре со ваков костум од 50-тите:eek:

Марсијал како е облечен!!!!!!
а и џигерчето до него не е за фрлање... :love:

Која ти е бе оваа Крисмас парти на петти ноември? :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom