Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Како се затрча Ешли очекував да ја исфрли и наеднаш кога се слизна реков готово го јадовме. Среќа Мајк беше на ниво.

Како се затрча Ешли очекував да ја исфрли и наеднаш кога се слизна реков готово го јадовме. Среќа Мајк беше на ниво.

Кога му се отвори голот на Думбиа, си викам јеботе каков флешбек ме мавна од мечевите под Мојс, со Евертон дома, со Свонси дома, со Фулам, со Њукасл. Фелаини ни игра напаѓач, млитава игра напред, и гол на 10 минути пред крај. А бе копи пејст. Среќа златен Смолинг. Јанг со лизнувањето се одзеде самиот. :pos:

ко сме веќе кај Думбиа, дечково јака маска имат на телефонот :pos: :pos: поголем Русин е од самиве Руси :pos:

doumbiya.jpg

Сега пак ли ќе се сложиме со Сколс, дека Ешли е дајвер? :)

http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/paul-scholes-blasts-ashley-young-6763599?ICID_mirror_MF

Човеков не е нормален. Изгледа само за нас треба зглобови да летаат за некој да добие жолт, па ни тогаш. Стартов на Шеников не беше ни малку наивен овој вика дајвнал :tapp:

шо е зa право си дајвна, ама дајвна за да го избегне стартот.. и то пусто дајвање е посилно од него изглеа :)

шо е зa право си дајвна, ама дајвна за да го избегне стартот.. и то пусто дајвање е посилно од него изглеа :)
Поарно да скокне отколку да му ја собираат и на него ногата со шпакла. Да не го допре да речеш, да го ругаш, ние тука пред 2-3 сезони пишувавме како е срамота тоа, но во овој случај ништо не издраматизира.

Мислам дека не беше пенал, ама не беше ни дајв, затоа што имаше контакт, али Ешли веќе беше на патот накај тревата.

Не е добар Сколс нешто, промаја го има фатено, вика дека Ван Гал не го сакал многу многу Керик, а оно, лани се утепа од трубење колку битен играч ни е.

Исто мора да се напомене и дека Керик и Рохо изиграа добра утакмица, Рохо само колку е борбен. Нека продолжи така само, ќе го надокнади колку толку отуството на Шо.

Холтерот на Стеалт јавува мала дискрепанца во крвниот притисок проследено со слаба тахикардија : )))

Хаха, Милер доаѓал... одлучил наместо во МЛС да се пензионира во ПФЛ

Кога падна Јанг вчера како цела планина да се сруши пред мене, очекуваш да ја собере и се лизга кралот....И де Геа се лизна одма после нашиот гол, истури од дожд цела вечер мме.

Не беше дајв тоа на Јанг вчера, ама не беше ни пенал. Виде дека нема да ја стигне и проба да го намести тој кога веќе му уклиза, само што судијата виде дека Јанг ја удри ногата кај него.
Нешто како Велблек кога доби пенал против Челзи (?)

Епа полошо од чист дајв ми е тоа кога ќе ја удри во неговата нога. Која сељачка фора е тоа ич не ме бендисува а за жал Јанг ја практикува на неколку пати.

Мене па полошо ми е кога ќе се фрли ко со снајпер да го погодиле, вака може ќе го измами судијата :icon_lol:
Не сум го оправдувал никад Јанг за тоа глумењето глупо негово ама ова не ми беше класичен дајв.

https://vine.co/v/eLuHgAjK1D3 :pos:

Крис сега си вика ''што кур уште треба да направам за да запамти како се викам "

дајте линк од "дајвот" на ешли... и не би било лошо подетални хајлајтс да пратите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom