UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
И ја сакав да го пишам истово, ама викам ај да не се праам многу паметен и да не јадам гомна. Ама го приметив, секое коло има по минимум еден гол што иде на негова душа. Испаѓа ко млад мајмун. Ама у реду е, млад е, талентиран е, се слагаме за тоа. Малце го исфорсираа медиумите поготово српските. А и Јокановиќ претера што го зема и форсира у прва екипа.
Требаше да си остане уште една сезона во Ѕвезда па после да си напраи трансфер во друга екипа во Европа а не во ебениот Израел.
Не беше до него, на Звезда и требаа под итно пари и го шитнаа, инаку е еден од најталентираните голмани во европа, е сега дали е за прв тим во ЛШ е питање...[DOUBLEPOST=1446710331][/DOUBLEPOST]И кога ке слушнам демек Олимпијакос -Динамо наместена ми се сре искрено

Последно уредено:
3 od poslednite 4 utakmici na dinamonse prelazi 2-1 ili 1-2 (y)

Рандом фан на Арсенал на фб:
"Leading 3-0, bringing on Robben, Benatia and Vidal. Meanwhile Götze and Ribery still injured. Can't blame our players... Bayern is a joy to watch. This team will win you the 3rd world war." :D

Па така и е, и они имаа повредени играчи но ете што можеа да стават од клупа. Ние ги имамве Ивоби и Рене Аделаиде, играчи за кои не сте чуле, а и не ме чуди, и јас едвај знам кои се. :D

Mногу јака доминација на Шпанските екипи во ЛШ стварно, посебно сум импресионирана од Валенсија, Севиља и Атлетико Мадрид, па и Реал.
Каков фудбал играт да ти е мерак да ги гледаш, не само фати ја закачи ја ко Англичаните :D

Mногу јака доминација на Шпанските екипи во ЛШ стварно, посебно сум импресионирана од Валенсија, Севиља и Атлетико Мадрид, па и Реал.
Каков фудбал играт да ти е мерак да ги гледаш, не само фати ја закачи ја ко Англичаните :D
Абе никој не доминира досега во групна фаза ни тие ни оние но едно е сигурно, Реал Барса Атлетико со кој и да играт во плеј оф со било која од Англиските екипи ќе ги силуваат.

Абе никој не доминира досега во групна фаза ни тие ни оние но едно е сигурно, Реал Барса Атлетико со кој и да играт во плеј оф со било која од Англиските екипи ќе ги силуваат.
Барса и против ваков Челзи ќе се мачи.

Добар гол вчера на Вилиан и у главно добро изведува слободни, само го направивте Жунињо или Пјанич од поновите. Баш прегледете му ги головите од слободен, да не кажам голема доза на среќа има во истите.

Добар гол вчера на Вилиан и у главно добро изведува слободни, само го направивте Жунињо или Пјанич од поновите. Баш прегледете му ги головите од слободен, да не кажам голема доза на среќа има во истите.
Како е можно среќа да имаш при изведување слободен ?

Барса и против ваков Челзи ќе се мачи.

да , стварно не знам како оваа цврста одбрана на Челси , Суарез Нејмар и Меси коа ќе се врати дали ќе успеат да ја пробијат

Како е можно среќа да имаш при изведување слободен ?
Лошо да реагира голманот. Тоа вчера се бранеше како ништо.
На Пјаниќ слободните на пример се ремек дела, ни господ не може да ги одбрани.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom