UEFA Champions League 2015/2016

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
И ја сакав да го пишам истово, ама викам ај да не се праам многу паметен и да не јадам гомна. Ама го приметив, секое коло има по минимум еден гол што иде на негова душа. Испаѓа ко млад мајмун. Ама у реду е, млад е, талентиран е, се слагаме за тоа. Малце го исфорсираа медиумите поготово српските. А и Јокановиќ претера што го зема и форсира у прва екипа.
Требаше да си остане уште една сезона во Ѕвезда па после да си напраи трансфер во друга екипа во Европа а не во ебениот Израел.
Не беше до него, на Звезда и требаа под итно пари и го шитнаа, инаку е еден од најталентираните голмани во европа, е сега дали е за прв тим во ЛШ е питање...[DOUBLEPOST=1446710331][/DOUBLEPOST]И кога ке слушнам демек Олимпијакос -Динамо наместена ми се сре искрено

Последно уредено:
Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
3 od poslednite 4 utakmici na dinamonse prelazi 2-1 ili 1-2 (y)

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Па така и е, и они имаа повредени играчи но ете што можеа да стават од клупа. Ние ги имамве Ивоби и Рене Аделаиде, играчи за кои не сте чуле, а и не ме чуди, и јас едвај знам кои се. :D

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Mногу јака доминација на Шпанските екипи во ЛШ стварно, посебно сум импресионирана од Валенсија, Севиља и Атлетико Мадрид, па и Реал.
Каков фудбал играт да ти е мерак да ги гледаш, не само фати ја закачи ја ко Англичаните :D

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Mногу јака доминација на Шпанските екипи во ЛШ стварно, посебно сум импресионирана од Валенсија, Севиља и Атлетико Мадрид, па и Реал.
Каков фудбал играт да ти е мерак да ги гледаш, не само фати ја закачи ја ко Англичаните :D
Абе никој не доминира досега во групна фаза ни тие ни оние но едно е сигурно, Реал Барса Атлетико со кој и да играт во плеј оф со било која од Англиските екипи ќе ги силуваат.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Абе никој не доминира досега во групна фаза ни тие ни оние но едно е сигурно, Реал Барса Атлетико со кој и да играт во плеј оф со било која од Англиските екипи ќе ги силуваат.
Барса и против ваков Челзи ќе се мачи.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Добар гол вчера на Вилиан и у главно добро изведува слободни, само го направивте Жунињо или Пјанич од поновите. Баш прегледете му ги головите од слободен, да не кажам голема доза на среќа има во истите.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Добар гол вчера на Вилиан и у главно добро изведува слободни, само го направивте Жунињо или Пјанич од поновите. Баш прегледете му ги головите од слободен, да не кажам голема доза на среќа има во истите.
Како е можно среќа да имаш при изведување слободен ?

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Барса и против ваков Челзи ќе се мачи.
да , стварно не знам како оваа цврста одбрана на Челси , Суарез Нејмар и Меси коа ќе се врати дали ќе успеат да ја пробијат

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Како е можно среќа да имаш при изведување слободен ?
Лошо да реагира голманот. Тоа вчера се бранеше како ништо.
На Пјаниќ слободните на пример се ремек дела, ни господ не може да ги одбрани.

Kajgana Shop

На врв Bottom