Џ
Џонтра Волта
Гостин
Oд кај ти со толкава сигурност дека ќе бидат први? Што ако го тепаат Арсенал утре и после кикснат со Динамо и Олимпијакос?
Оти нема да кикснат со Олимпиакос и Динамо..ќе му ја здробат глата едноставноOд кај ти со толкава сигурност дека ќе бидат први? Што ако го тепаат Арсенал утре и после кикснат со Динамо и Олимпијакос?
Sci-fi темата е во друг подфорум.Oд кај ти со толкава сигурност дека ќе бидат први? Што ако го тепаат Арсенал утре и после кикснат со Динамо и Олимпијакос?
ЗНачи не мислам ревијален буквално,морам така да напишам за да разберите дека Баерн не се замараа бидејќи имаа огромна предност и дека реваншот беше само формалност со оглед на квалитетот кој го поседуваат самата екипа на Баерн ....знам дека сега после овие постови ќе ги извртите зборовите и ќе напишете како тоа Баерн кога ќе губел не се замарал ама во секој ебан пораз од Арсенал буквално е така...E kako se znael pred vreme pobednikot koga treperea navivacite na baern do posledniot svirez? Koi ti se ovie logiki be?
Tocno e deka Baern bese so edna noga vo slednata faza ama deka mecot bil revijalen... So znam, golem si dovolno, preispitaj se.
Од кај знаеш?Оти нема да кикснат со Олимпиакос и Динамо..ќе му ја здробат глата едноставно
Полека со backpedalling-от.ЗНачи не мислам ревијален буквално,морам така да напишам за да разберите дека Баерн не се замараа бидејќи имаа огромна предност и дека реваншот беше само формалност со оглед на квалитетот кој го поседуваат самата екипа на Баерн ....знам дека сега после овие постови ќе ги извртите зборовите и ќе напишете како тоа Баерн кога ќе губел не се замарал ама во секој ебан пораз од Арсенал буквално е така...
Sci-fi темата е во друг подфорум.
Претпоставувам,класи се во прашање и се работи за игра која има времетраење од 90 минути што е премногу за екипи како Олимпиакос и Динамо Загреб во случај кога играат против таква квалитетна екипа како Баерн кој не би требало да има проблеми со нив ако сака да победи односно ако бодовите му се неопходниОд кај знаеш?
http://goatdee.net/125788/watch-champions-league-simulcastОчајната и мртвата екипа Менхенгладбах.[DOUBLEPOST=1446581564][/DOUBLEPOST]Дајте бе добар стрим за Гладбах - Јуве или Симулкаст стрим за сите натпревари.
Сите почнаа да ми сецкаат.![]()