Џ
Џонтра Волта
Гостин
Oд кај ти со толкава сигурност дека ќе бидат први? Што ако го тепаат Арсенал утре и после кикснат со Динамо и Олимпијакос?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oд кај ти со толкава сигурност дека ќе бидат први? Што ако го тепаат Арсенал утре и после кикснат со Динамо и Олимпијакос?
E kako se znael pred vreme pobednikot koga treperea navivacite na baern do posledniot svirez? Koi ti se ovie logiki be?
Tocno e deka Baern bese so edna noga vo slednata faza ama deka mecot bil revijalen... So znam, golem si dovolno, preispitaj se.
Од кај знаеш?Оти нема да кикснат со Олимпиакос и Динамо..ќе му ја здробат глата едноставно
Полека со backpedalling-от.ЗНачи не мислам ревијален буквално,морам така да напишам за да разберите дека Баерн не се замараа бидејќи имаа огромна предност и дека реваншот беше само формалност со оглед на квалитетот кој го поседуваат самата екипа на Баерн ....знам дека сега после овие постови ќе ги извртите зборовите и ќе напишете како тоа Баерн кога ќе губел не се замарал ама во секој ебан пораз од Арсенал буквално е така...
Sci-fi темата е во друг подфорум.
Од кај знаеш?

http://goatdee.net/125788/watch-champions-league-simulcastОчајната и мртвата екипа Менхенгладбах.[DOUBLEPOST=1446581564][/DOUBLEPOST]Дајте бе добар стрим за Гладбах - Јуве или Симулкаст стрим за сите натпревари.
Сите почнаа да ми сецкаат.![]()