Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Добри поени донесе Лукаку ама кога ќе видиш дека Евертон дале 6, а Лукаку само 1...
Згора на тоа и два гола примија од мртвина Сандерленд и Стоунс со феноменални 0 бодови.

47, уште Пеле, Синклер и Алдервајрласк се надевам ќе падне една 60ка.

А Баркли копукот, 6 гола паѓаат он ни асистенција не направил.
Махрез или Лукаку за капитен, ај Махрез оти Лукаку може да киксне : ) На крај и двајцата по 15.
За мене добро беше ова коло, 77 до сега и веројатно +3 од бонусите за Лукаку...топ : )

Подобрата опција си ја одбрал. Лукаку ќе има 14 (2 бонус) :D

Па една утакмица се паузира за тоа, денеска е 1 Ноември а братот е казнет 20 дена?

@Ilumious што е ова бе? Што му напраиле на мојот човек Дармијан?

Иначе кога сум тука да му изнаебам све четничко на Коларов пијаницата, мајчица ти ебам кој си бе ти пенал да промашиш и со 0 поени да ми доВаѓаш?
И ја не можам капитен да погодам, еднаш само Кун кога ги рокна Њукасл и тоа е тоа и лаком гз трагедија одма за следното коло спремив трипл кептн и искрши нога Кун.

Го земав Санчез еве го 2 утакмици се враќа со 2-3 бода ко Флечер да е. Сеа капитен ми е Пеле, се надевам дека ќе ги изгори Борнмут.
И овој Кресвел ќе го бркам, бем ти Вест Хем шугав.
Ќе паузира Дармијан една, 5 жолти ги накрца :)

Знам, видов сеа, ај преку кур со овие паузи секој месец.
Што кур направија ваков распоред.. секој месец репрезентации, па после повреди, паѓање у форми, губеле екипите од Норич и компанија. Па као да не губат коа тие умрениците немаат репрезентативци и полесно им е, одмор, тренинг повеќе и чао.

Му ебаваат матер на фудбалов, порано не ни памтам кога беа паузите за репрезентации, сеа секој викенд.

Мене капитени ми се врткаат Варди, Махрез и ДБР, обично убави поени вадат.

Знам, видов сеа, ај преку кур со овие паузи секој месец.
Што кур направија ваков распоред.. секој месец репрезентации, па после повреди, паѓање у форми, губеле екипите од Норич и компанија. Па као да не губат коа тие умрениците немаат репрезентативци и полесно им е, одмор, тренинг повеќе и чао.

Му ебаваат матер на фудбалов, порано не ни памтам кога беа паузите за репрезентации, сеа секој викенд.
И тоа ова се пријателски кога и веќе се завршени квалификационите циклуси, може да земат некои од втора лига таленти да видат до кај се, никогаш не сфатив зошто на овие собири во ноември се викаат првотимци.

И тоа ова се пријателски кога и веќе се завршени квалификационите циклуси, може да земат некои од втора лига таленти да видат до кај се, никогаш не сфатив зошто на овие собири во ноември се викаат првотимци.
Глуп распоред и план, нешто ко да сакаат да го промовираат репрезентативниот фудбал повеќе. Што знам, мене не ми се свиѓаат овие глупости. Се знае каде се промовира реп. фудбалот, на големите натпреварувања, ЕП, СП. На тие утакмици да се открие нов играч, да се види нешто ново од репрезентациите. А не вака секој викенд ги гледаш, знаеш што се дешава горе доле и коа ќе дојде ЕП-СП не ти се интересни да ги гледаш толку како порано кога освен Македонија ретко која друга репрезентација се гледаше за квалификации.

Моментот кога решив Ају да го продадам за Мане и Марез да оди на клупа каде што беше Ају ми зема 16 поени колово. Ај ваљда долгорочно ќе се исплати.

Доста бе па и ти, се утепа од плачење. На, земи пола од моите поени, досаден си веќе.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Коларов пенал утнал, аиииииииииииииииииииииииииииииииии четник умрен. Кој сум јас бе 30 бода да имам и тоа од 3 играчи се на се? Џонс од Сандерленд минус поени, Коларов нула, Харт на куров, Дармиан откако го ставив во екипа си еба се по список, Баркли само два поени, Депај не постои, Агуеро срцев удар имаше, едино Рондон и Лукаку ми се океј. Бреј да си ебам тимот што го имам, ќе зеам ќе искористам WC (не купатило да се разбереме) и ќе го сменам цел тим, ќе наставам све некои мртваци од мртвиве екипи ко Сандерленд, Челзи и остала багра.
И да, Азар го забораив, ќе се карал он со Мурињо, мрш бе ти ебам тоа липицанерот, го вадам и нека цркне до крај на сезона.

Доста бе па и ти, се утепа од плачење. На, земи пола од моите поени, досаден си веќе.
:D

Иам два проблеми во животот. Првиот е што сум многу компетитивен и сакам да победувам во секој натпревар во кој учествувам. Вториот е дека плачам кога губам. xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom