Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
И мене :rolleyes:

Ги сакам ваквите трансфери (Гомис-Лукаку).
За Гомис пак ве излажав :D

Веројатно 5 жолти картони има направено
Па една утакмица се паузира за тоа, денеска е 1 Ноември а братот е казнет 20 дена?

@Ilumious што е ова бе? Што му напраиле на мојот човек Дармијан?

Иначе кога сум тука да му изнаебам све четничко на Коларов пијаницата, мајчица ти ебам кој си бе ти пенал да промашиш и со 0 поени да ми доВаѓаш?
И ја не можам капитен да погодам, еднаш само Кун кога ги рокна Њукасл и тоа е тоа и лаком гз трагедија одма за следното коло спремив трипл кептн и искрши нога Кун.

Го земав Санчез еве го 2 утакмици се враќа со 2-3 бода ко Флечер да е. Сеа капитен ми е Пеле, се надевам дека ќе ги изгори Борнмут.
И овој Кресвел ќе го бркам, бем ти Вест Хем шугав.

Јас не можам капитен да погодам за да ми извади бодови, не па некогаш трипл кептн да изиграм, дибек.
Истo, истo. Сезoнaвa еднaш не пoгoдив кaпитен. Ич не мр бивa зa тoa, убaвo претхoдните две сезoни ми беше Хaзaрд фиксен, сите 38 кoлa. Сегa не мoже :(

Па една утакмица се паузира за тоа, денеска е 1 Ноември а братот е казнет 20 дена?

@Ilumious што е ова бе? Што му напраиле на мојот човек Дармијан?

Иначе кога сум тука да му изнаебам све четничко на Коларов пијаницата, мајчица ти ебам кој си бе ти пенал да промашиш и со 0 поени да ми доВаѓаш?
И ја не можам капитен да погодам, еднаш само Кун кога ги рокна Њукасл и тоа е тоа и лаком гз трагедија одма за следното коло спремив трипл кептн и искрши нога Кун.

Го земав Санчез еве го 2 утакмици се враќа со 2-3 бода ко Флечер да е. Сеа капитен ми е Пеле, се надевам дека ќе ги изгори Борнмут.
И овој Кресвел ќе го бркам, бем ти Вест Хем шугав.
Една утакмица е, после 07/08 ноември, викендот нема Премиер лига

Истo, истo. Сезoнaвa еднaш не пoгoдив кaпитен. Ич не мр бивa зa тoa, убaвo претхoдните две сезoни ми беше Хaзaрд фиксен, сите 38 кoлa. Сегa не мoже :(
Сезоната Суарез кога газеше тебе Азар ти бил капитен? :D

Вчера во 12:42 направив трансфери донесувајќи ги Игало и Лукаку на местата на Марсијал и Митрович. Добар бизнис, ми беше потрошен нетот на мобилен, на 2Г се изнамачив.

Мислам дека колово ќе ми биде рекорд, а од сезонава почнав да ја играм оваа фантази...

Колку газев пред две сезони еј. Секое коло Суарез капитен, нозете у вис и свиркај си :D

А Баркли копукот, 6 гола паѓаат он ни асистенција не направил.
Махрез или Лукаку за капитен, ај Махрез оти Лукаку може да киксне : ) На крај и двајцата по 15.
За мене добро беше ова коло, 77 до сега и веројатно +3 од бонусите за Лукаку...топ : )

Кога бе ќе видам клин шит од Хауард бе, па секое коло по два гола прима неписмен :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom