Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еееј и ја истиот трансфер го напраив пред коловоИ мене
Ги сакам ваквите трансфери (Гомис-Лукаку).
За Гомис пак ве излажав![]()

Веројатно 5 жолти картони има направеноШто е со Дармијан бе, суспендет антил 21 Ноември?!
Па една утакмица се паузира за тоа, денеска е 1 Ноември а братот е казнет 20 дена?Веројатно 5 жолти картони има направено
Истo, истo. Сезoнaвa еднaш не пoгoдив кaпитен. Ич не мр бивa зa тoa, убaвo претхoдните две сезoни ми беше Хaзaрд фиксен, сите 38 кoлa. Сегa не мoжеЈас не можам капитен да погодам за да ми извади бодови, не па некогаш трипл кептн да изиграм, дибек.

Една утакмица е, после 07/08 ноември, викендот нема Премиер лигаПа една утакмица се паузира за тоа, денеска е 1 Ноември а братот е казнет 20 дена?
@Ilumious што е ова бе? Што му напраиле на мојот човек Дармијан?
Иначе кога сум тука да му изнаебам све четничко на Коларов пијаницата, мајчица ти ебам кој си бе ти пенал да промашиш и со 0 поени да ми доВаѓаш?
И ја не можам капитен да погодам, еднаш само Кун кога ги рокна Њукасл и тоа е тоа и лаком гз трагедија одма за следното коло спремив трипл кептн и искрши нога Кун.
Го земав Санчез еве го 2 утакмици се враќа со 2-3 бода ко Флечер да е. Сеа капитен ми е Пеле, се надевам дека ќе ги изгори Борнмут.
И овој Кресвел ќе го бркам, бем ти Вест Хем шугав.
Сезоната Суарез кога газеше тебе Азар ти бил капитен?Истo, истo. Сезoнaвa еднaш не пoгoдив кaпитен. Ич не мр бивa зa тoa, убaвo претхoдните две сезoни ми беше Хaзaрд фиксен, сите 38 кoлa. Сегa не мoже![]()

Дa, не гo мењaвСезоната Суарез кога газеше тебе Азар ти бил капитен?![]()