Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.733
Цело време го терате муабетот на предпоставка, АКО се деси ова, АКО се деси она. Зашто сте толку сигурни дека кад-тад ќе тргнат работите на подобро со Мурињо? Што ако продолжи сезоната вака и завршите 10то место на крај на сезона, мислиш дека тоа нема да се одрази врз Челзи за следната сезона?
Затоа што верувам во Мурињо. После Роман, Мурињо е најзаслужен за тоа што е денес Челзи. Мурињо има освоено 3 од 5те титули на Челзи. Мурињо за мене е тоа што е САФ за навивачите на Јунајтед. На Челзи му треба стабилност, му треба некој кој ќе остане подолг период. На тоа и се работи со Мурињо во последните три години. И ако при првиот пад они се откажат од тоа и фрлат во вода три години работа, смешни се.
А ако има некој на кој треба да му се даде време, тоа е секако Мурињо.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Сите за Челзи се фативте да дискутирате а на Свонси два пенали шо не му свирнаа никој ве нема да пишите:coffee:
Може според критериумите на Мурињо и три беа, не знам.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.914
Поени од реакции
67.590
Затоа што верувам во Мурињо. После Роман, Мурињо е најзаслужен за тоа што е денес Челзи. Мурињо има освоено 3 од 5те титули на Челзи. Мурињо за мене е тоа што е САФ за навивачите на Јунајтед. На Челзи му треба стабилност, му треба некој кој ќе остане подолг период. На тоа и се работи со Мурињо во последните три години. И ако при првиот пад они се откажат од тоа и фрлат во вода три години работа, смешни се.
А ако има некој на кој треба да му се даде време, тоа е секако Мурињо.
Ја мислам дека треба наредниве 7 дена да седнеш и да изгледаш неколку документарци и да прочиташ неколку артикли за тоа што направил Фергусон од Јунајтед, и како.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.733
Ја мислам дека треба наредниве 7 дена да седнеш и да изгледаш неколку документарци и да прочиташ неколку артикли за тоа што направил Фергусон од Јунајтед, и како.
Не реков дека Мурињо за Челзи има постигнато исто колку и САФ за Јунајтед. САФ е бог за вас и би го поддржувале во се, Мурињо е бог за мене и би го поддржувал во се.

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Мене најинтересно ми е како тоа он никогаш не е крив. Како тоа играчите никогаш не се криви.. Каде е Хазард оваа сезона? Секогаш криви се судиите .. крива е Ева , крив е теренот

Ова јас коа ќе паднам испит , исти објаснувања :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.733
Мене најинтересно ми е како тоа он никогаш не е крив. Како тоа играчите никогаш не се криви.. Каде е Хазард оваа сезона? Секогаш криви се судиите .. крива е Ева , крив е теренот

Ова јас коа ќе паднам испит , исти објаснувања :)
Кривицата подеднакво ја делат управата, Мурињо и играчите.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не е дека не му одговараше..Него ние како шо сме дадени такви целите никакви , па сакаме одма играчите чуда да ни прават, и константно истите грешки се прават... се продаваат талентираните играчи и после сме играле мртов фудбал, епа ај да не.
И преку тасе од муабетот дека лигата не му одговарала.. се играло затворен фудбал курови врагови.. еве и челзи денеска играше затворено па два гола им даде :гомце:
Па да не му одговараше случајно? Да не газеше се пред себе, па сме го продале и сеа ќе се тешиме не му одговараше Италија.
Со главата у земја и паѓаше на секој ебан дуел.
Сега е доста ојачан у дуелите ама горе доле истиот играч остана, солира, себичи, форсира дриблинзи и шутеви од кои 1 ќе влезе и се потресува цел свет, троши милијарда топки, го нема по цели утакмици.
Ја со глава гарантирам дека сега во оваа форма да се врати во Италија пак ќе биде истиот.
Милион пати е праен муабетов, Кутињо не е материјал за лидер, т.е е материјал за лидер во ваква екипа како Ливерпул моментално, ама во појака екипа со појаки играчи околу себе ќе си биде 2ра 3та виолина, случајот со Суарез и Стариџ пред 2 години.

И баш последниов пример не ти требаше, да ја гледаше утакмицата ќе увидеше дека го немаше цела утакмица, шутна 2 пати, погоди и сеа го слават... што е оправдано, не викам не.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Втора виолина покрај Суарез.
Меси и Нејмар во Барса се позади Суарез, не па Кутињо во Ливерпул. Неколку пати ова го имаш употребено како контра аргумент за дискусијава али не ти е на место. Плус, Стаџ таа сезона беше ненормален, заедно со Суарез го сочинуваа најдобриот напаѓачки тандем. Не знам кој играч од средина треба да си за да бидеш прва виолина покрај таков тандем.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Првиот кога Мертесакер играше со рака го видов; за вториот не знам коментаторот го слушнав само?
Тоа со раката што знам, глупо блокираше Мертесакер, али топката идеше во глава на Жиру. Втора спорна ситуација немаше.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.767
Суарез бил над Меси и Нејмар , сериозно?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom