Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.362
Поени од реакции
5.505
Се сеќавате како трчаше Мурињо окоу теренот кога им ја зеде титулата на Ливерпул пред две години?

Нека трча пак сега...
Титула ја шитна Џерард , или можеби Ба не требаше гол да даде да ја шутне у аут..

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Диего Коста трансфериште (заедно со мал милион други трансферишта под палката на Мурињо)

Кога член на кајгана знае повеќе од тебе....време е да си го јадеш отказот.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Во мегувреме на Сител

Во меѓувреме кај Донев** (јбг брат лани сајтови ми правеше, ти реков џабе ти е, ќе се видат резултатите на деструктивната трансфер политика на Мурињо..и.. :') )

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Колку поинаков тек ќе си имаше утакмицава Лукас да си го добиеше заслужениот црвен картон.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857
Сосема заслужен спуст ќе добие егоистов фул со ароганција. Никој не му оспорува квалитети како тренер, ама тоа глумењето авангарда ми оди на нерви кога го гледам. Кај некој тоа купува симпатии пример и ок е и тоа, кажувам за мене :)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Колку што е Мурињо антипатичен, толку е Клоп симпатичен лик. Навистина му посакувам да успее во Ливерпул, иако реално гледно Ливерпул по квалитетот е многу скромен тим. Многу работа и многу засилувања се потребни за да бидат конкурентни.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
А и овие играчиве на Ливерпул ептееееееен глупи бе....никој изгледа не им кажал пред утакмица дека треба Кенеди да ја реши утакмицава па да го остават гол да даде....аматери..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom