Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
Топ е Белерин бе, не сум го ругал него никогаш. Монреал имаше лани пад, не ми текнува дали беше на почеток или на крај на сезона, али ете сезонава си игра стандардно и добар е. Според мене он никогаш нема не бил и нема да биде некое играчиште, али солиден играч е, не е уопште за фрлање. Додека Белерин ги има сите предиспозиции да стане светска класа десен бек, страшен е...

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
О
ќе е цело време челси да барале тренер ама не можеле да се договорат со некој (еве рецимо Мацари) и утре мурџо тепа 3-0 а во меѓувреме паѓа договор со новиот тренер и после утакмица си добива шуткарта у еден правец. :icon_lol:
Јес да сценариово е sci-fi ама јако ќе е.
п.с. Дур пишувам имаше земјотрес, значи апокалипса ќе има ако мурињо добие отказ, ок.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
О
ќе е цело време челси да барале тренер ама не можеле да се договорат со некој (еве рецимо Мацари) и утре мурџо тепа 3-0 а во меѓувреме паѓа договор со новиот тренер и после утакмица си добива шуткарта у еден правец. :icon_lol:
Јес да сценариово е sci-fi ама јако ќе е.
п.с. Дур пишувам имаше земјотрес, значи апокалипса ќе има ако мурињо добие отказ, ок.
Па сај-фај е сценариото брат. Ама тоа е пошто за 2-3 саати играме, а не утре :D

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.861
Поени од реакции
10.231
Шта је п.чко шта си се усро? :vozbud:
Денот топој ми е ко ќе го видам вака немоќен :D
press

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.861
Поени од реакции
10.231
Топ е Белерин бе, не сум го ругал него никогаш. Монреал имаше лани пад, не ми текнува дали беше на почеток или на крај на сезона, али ете сезонава си игра стандардно и добар е. Според мене он никогаш нема не бил и нема да биде некое играчиште, али солиден играч е, не е уопште за фрлање. Додека Белерин ги има сите предиспозиции да стане светска класа десен бек, страшен е...
Не не не си јадел бурек за Белерин ич, и за Косчиелни исто
Сеа ко виде дека двајцата се топ играчи свитка опашката ебате :D[DOUBLEPOST=1446289852][/DOUBLEPOST]
А мене денот ми се одмилва ко ќе те прочитам тебе овде уште нерасонета :notworthy:
дојди бе срце ќе ти го напраам денот :backa:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нема кој, мора така. Сигурна сум и дека Бентеке е ставен за декор на клупа, тешко дека ќе влезе.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Го гледам составов на Челзи и си викам „има да ги столчат, лом ќе ги направат...“, ама... изгледа нема. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom