Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Апропо муабетот со Стариџч/ќ, уште ми е смешно како со татко ми еднаш гледаме Ливерпул и човекот цело време слуша Стариџ/ч/ќ, Стариџ/ч/ќ и ми вика: Ебате глупио коментатор кажува Стариќ, србин или хрват, а оно некое црнче добро игра, кој знае со кој се има помешано...
После укажувањето дека уствари црнчето си се вика Даниел Стариџ/ч/ќ, расправата заврши со: Ебате глупите Енглези, шо не пишуват како шо се изговара!

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Апропо муабетот со Стариџч/ќ, уште ми е смешно како со татко ми еднаш гледаме Ливерпул и човекот цело време слуша Стариџ/ч/ќ, Стариџ/ч/ќ и ми вика: Ебате глупио коментатор кажува Стариќ, србин или хрват, а оно некое црнче добро игра, кој знае со кој се има помешано...
После укажувањето дека уствари црнчето си се вика Даниел Стариџ/ч/ќ, расправата заврши со: Ебате глупите Енглези, шо не пишуват како шо се изговара!
ffffffffffffffffffff.jpg

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Каква е ситуацијата со Коста, ќе игра утре или не?
Кај нас Бентеке ќе е фит. :)

Член од
14 април 2012
Мислења
32.951
Поени од реакции
67.706
Ако има скршено ребро, сигурно нема да игра. Ако има напукнато, ке игра, али ваљда ке носи каскет, кој лимитира доста од движењата на телото. Кај нас Ерера проба да игра со таков каскет, па го сменија на полувреме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom