Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
За балканскиот народ е правилно Стариќ, а за тие ван Старич по непишано правило. Јас сум се навикнал со ова второто.
Што мислиш како се правилно изговара во Норвешка, CAREW, играчот што играше за Асто Вила, а како во МКД?
За Ѓон, братучед му на Никола правиш муабет? :LOL:

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.375
Поени од реакции
43.187
За балканскиот народ е правилно Стариќ, а за тие ван Старич по непишано правило. Јас сум се навикнал со ова второто.
Што мислиш како се правилно изговара во Норвешка, CAREW, играчот што играше за Асто Вила, а како во МКД?
karev?:icon_lol:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Не.
Ќе можеш ли да одговориш на поставеното прашање?
Карев и кај нас и кај нив. Наше дете, печалбарче. :D Само што мајка му била некоја имигрантка од Северна Африка.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
За Агличаните е Кару, за нас МАКЕДОНЦИТЕ е Кару, а за Норвежаните е........ по твој избор.
Брат океј е, нели гледаш дека си играме курот цело време. Само сакав да ти кажам дека Даниел е Стариџ, не Старич како што го викаш ти. И тука, и во Англија, па и кај Србите. :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.951
Поени од реакции
67.707
Ако продолжи во ваква форма, сигурно ке го викаат на ЕП. Со стариџ е иста ствар, ке изигра 3 утакмици, па 3 месеци пауза.

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Брат океј е, нели гледаш дека си играме курот цело време. Само сакав да ти кажам дека Даниел е Стариџ, не Старич како што го викаш ти. И тука, и во Англија, па и кај Србите. :D
ОК, како кажеш.;)[DOUBLEPOST=1446143735][/DOUBLEPOST]
За жителите на Чегране е ,, 'ма Кари".
А за тебе како е?

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom