Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Мурињовата реакција не ја оправдувам никако. Се случувало и претходно, ќе се случува и во иднина. Во спортот не можат секогаш да ги контролираат емоциите. Претера, си доби казна. Но јас не гледам поврзаност во тој настан, со она ние што го дискутираме.

Зборуваш со мене, јас никогаш не го нарекував тоа од Венгер воајеризам. Мене и тоа ми беше сосема во ред. Знаев дека Мурињо ќе врати, па како просечен фудбалски фан си триев раце.
Се оддалечи од темата, можеме за карактерот на Мурињо да зборуваме до утре, но мислам дека фокусот беше ставен на она што се случувало во соблекувалната после мечот со Вест Хем и упатената изјава на Мурињо кон Мос.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Мурињовата реакција не ја оправдувам никако. Се случувало и претходно, ќе се случува и во иднина. Во спортот не можат секогаш да ги контролираат емоциите. Претера, си доби казна. Но јас не гледам поврзаност во тој настан, со она ние што го дискутираме.

Зборуваш со мене, јас никогаш не го нарекував тоа од Венгер воајеризам. Мене и тоа ми беше сосема во ред. Знаев дека Мурињо ќе врати, па како просечен фудбалски фан си триев раце.
Се оддалечи од темата, можеме за карактерот на Мурињо да зборуваме до утре, но мислам дека фокусот беше ставен на она што се случувало во соблекувалната после мечот со Вест Хем и упатената изјава на Мурињо кон Мос.
ајде ќе разбереме на терен секогаш има емоции, ама тоа што му го фрли мобилниот на детето што сакаше да се слика со него на улица, дали и тоа е дел од емоциите или пак заради такви слични реакции ќе го праќаат на anger management?

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
ајде ќе разбереме на терен секогаш има емоции, ама тоа што му го фрли мобилниот на детето што сакаше да се слика со него на улица, дали и тоа е дел од емоциите или пак заради такви слични реакции ќе го праќаат на anger management?

9832_81be.gif

Дали детето е живо? :несвест:

(Не сакаше детето да се слика со него, туку без негово знаење го снимаше со предната камера. И не, не му го фрли телефонот).

За што побогу дискутирам и јас.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.862
Поени од реакции
10.231
Колку и да го сакам Мурињо од една страна, толку од друга страна сакам да ја напушти што побрзо лигава. Затоа што не го заслужува.
И да уживаме во монотоноста на Пелегрини, Покетино и останатите. Да уживаме во нивните клише фрази, ,,нека победи подобриот, бла бла бла'', досадни пресови и изјави за медиуми.
Toa што Мурињо го прави со Венгер е класичен ,,dig'' што би рекле Англичаниве и не треба вие, а и сите фанови на Арсенал да го сфаќаат пресериозно. Јас во тоа гледам убавина, мене ми е интересно. Вие тоа го гледате како опсесија. Фудбалот не е само она што се случува на терен. :)
Шпански серии само за тебе те сеќавам деверот кога ја опчекорува вујната на невестата и детето што ќе се роди слепо на крај ко ќе прогледа да види дека уствари мајка и уствари и е свекрва

Sent from my ST21i using Tapatalk

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Прегледај го приврзокот 131798

Дали детето е живо? :несвест:

(Не сакаше детето да се слика со него, туку без негово знаење го снимаше со предната камера. И не, не му го фрли телефонот).

Му го фрли телефонот и почна да го тепа, пола Лондон се собра да го смирува :D
За што побогу дискутирам и јас.
Тоа е тој "сарказам" и драгонски хумор со кој се обидуваш да ја свртиш дискусијата и да ја одбегнеш поентата на темата, а тоа е дека Мурињо има сериозни психички проблеми и дека сите овие ексцеси се неговото crying for help, и дека конечно ќе ја добие помошта потребна кога ќе почне да го посетува anger management курсот (само да не му биде Чарли терапевтот затоа што отиде јабана дефинитивно:D)

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Тоа е тој "сарказам" и драгонски хумор со кој се обидуваш да ја свртиш дискусијата и да ја одбегнеш поентата на темата, а тоа е дека Мурињо има сериозни психички проблеми и дека сите овие ексцеси се неговото crying for help, и дека конечно ќе ја добие помошта потребна кога ќе почне да го посетува anger management курсот (само да не му биде Чарли терапевтот затоа што отиде јабана дефинитивно:D)
Ама не можеш ти да дојдеш како падобранец и да ја одредиш поентата и главната тема, кога ние 6 саати дискутираме на сосема друга тема. Или барем се обидуваме да дискутираме.
Венгер, Мурињо, ,,weak and naive'', ситуацијата во соблекувалната на полувреме со Вест Хем.
А не каков е карактерот на Мурињо, дискутирање серии и холивудски глумци, претепувања деца на сред Лондон итн.

Ако сакаш/те да зборуваме за тоа, не е проблем. Но немојте да бидете игнорантни и свесно да менувате тези. Бидејќи тоа што ти мене ми го ,,нафрлаш'', всушност самиот го правиш.

:)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Каква била ситуацијата на полувреме со Вест Хем во соблекувална?

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Mourinho told him (се однесува на Мос) : ‘Wenger was right — you are ****ing soft’.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Ама не можеш ти да дојдеш како падобранец и да ја одредиш поентата и главната тема, кога ние 6 саати дискутираме на сосема друга тема. Или барем се обидуваме да дискутираме.
Венгер, Мурињо, ,,weak and naive'', ситуацијата во соблекувалната на полувреме со Вест Хем.
А не каков е карактерот на Мурињо, дискутирање серии и холивудски глумци, претепувања деца на сред Лондон итн.

Ако сакаш/те да зборуваме за тоа, не е проблем. Но немојте да бидете игнорантни и свесно да менувате тези. Бидејќи тоа што ти мене ми го ,,нафрлаш'', всушност самиот го правиш.

Oк, да дискутираме за ситуацијата во соблекувалната (иако нема што посебно да се дискутира). Мурињо го кажал тоа што го кажал, заврши на трибина, мечот заврши како што заврши со правилни одлуки на судијата во сите спорни ситуации и сега очекуваме која казна ќе биде од ФА, крај на муабетот.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Ливерпулци што било тоа евакуација на енфил, лажна тревога или?

Sent from my HTC Desire 510 using Tapatalk

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ливерпулци што било тоа евакуација на енфил, лажна тревога или?

Sent from my HTC Desire 510 using Tapatalk
Се изгубиле двајца од тура со ранци на нив, па затоа ги евакуирале сите :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се изгубиле двајца од тура со ранци на нив, па затоа ги евакуирале сите :D
тие којзнае во кој од музеите се, крадат од металите :D