Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Јас истото цело време се прашувам, нема причина секоја втора изјава да му за Венгер, или да алудира на Венгер но ете му е. Не знам зошто, ниту му нанел многу порази, ниту директно го спречил да освои некој трофеј, ниту може да е љубоморен за успесите на Венгер затоа што реално Жозе беше поуспешен последниве 10-тина години.

Значи во прашање е психичка состојба на нестабилна и несигурна личност, човек со нарушено ментално здравје, тоа веќе сум го кажал неколкупати.

Така да, не ни кажувајте нас, запрашајте се сами зошто вашиот менаџер зборува за се, освен за онаа што навистина треба.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.370
Поени од реакции
5.566
Јас истото цело време се прашувам, нема причина секоја втора изјава да му за Венгер, или да алудира на Венгер но ете му е. Не знам зошто, ниту му нанел многу порази, ниту директно го спречил да освои некој трофеј, ниту може да е љубоморен за успесите на Венгер затоа што реално Жозе беше поуспешен последниве 10-тина години.

Значи во прашање е психичка состојба на нестабилна и несигурна личност, човек со нарушено ментално здравје, тоа веќе сум го кажал неколкупати.

Така да, не ни кажувајте нас, запрашајте се сами зошто вашиот менаџер зборува за се, освен за онаа што навистина треба.
Убаво ти кажа поради двојните аршини на ФА

W

wicked_1

Гостин
епа затоа двапати е казнет од ФА и пак не го испушта од уста, а дури сега и у институција ќе го праќаат зошто бил многу "нормален" а он стварно да ти бил "специјален" па на лечење го праќаат.
Епа не излезе на прес немаше што да се пише, и одма еден од најавторитетните сајтови - dailymail (some sources say) успеале да слушнат како е Венгер одново у центар пажња.
И така се лизга нова вест, на задоволство на јавноста за нова борба и нов немир на ганерите. Мурињо одново напатен, +упат за на нервно.

А на наредниот меѓусебен дуел, same old same old.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Не претерувајте со тие двојни аршини, и Венгер бил казнуван порано и за изјави и за однесувње на теренот за време на натпревари.[DOUBLEPOST=1445943446][/DOUBLEPOST]Не претерувајте со тие двојни аршини, и Венгер бил казнуван порано за изјави и за однесувње на теренот за време на натпревари, и многу друи менаџери.

Реално се води никаква кампања против Мурињо ни Челзи. Паранојата кај вашиот менаџер и новинарите гладни за сензции, стварање нереални конфликти се виновници за прашината која се крева за ова прашање.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.786
Поени од реакции
5.565
учиш во погрешно време
Во право си, у времето ти кога учеше поише се пишуваше на форум. Децата ги затвараа у соба и беа приморани преку прозор да бегаат и ред други работи. Денешниве дечиња се мн размазени само нешто да се читало.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

R

red.devil

Гостин
Mourinho told him: ‘Wenger was right — you are ****ing soft’.

Добро, може да ми кажете како покажува опсесивност со реченицава? Јес да одлепи повеќе отколку што треба во последно време ама не можам да разберам што сигнализира на опсесивност овде. :unsure:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Јас од сигурни извори блиски до клубот прееска дознав дека не било така. Мурињо бил повикан кај судиите и кога влегол во нивната просторија седнал во ќош, почнал да плаче, и да извикува: "ВЕНГЕР...ВЕНГЕР...ВЕНГЕР...".

Ова е вистинската приказна.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Не, не е опседнат, само од последни 8 пост-меч прес-конференции на 7 за Венгер збори.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.243
Поени од реакции
13.738
Дали Венгер доби суспензија или парична казна кога го турна Мурињо крај аут линијата?
Не се сеќавам најдобро, што се случи после тој инцидент?
Може да ми одговори некој?

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Не, не е опседнат, само од последни 8 пост-меч прес-конференции на 7 за Венгер збори.
Абе мислев така си тропна,а уствари точен податок. :LOL:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Дали Венгер доби суспензија или парична казна кога го турна Мурињо крај аут линијата?
Не се сеќавам најдобро, што се случи после тој инцидент?
Може да ми одговори некој?
Кога се случило такво нешто? :cautious:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.917
Поени од реакции
11.709
Лив Жосе алоун. Му треба време да се помири што Роман не му купи сезонава нов тим.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Mourinho told him: ‘Wenger was right — you are ****ing soft’.

Добро, може да ми кажете како покажува опсесивност со реченицава? Јес да одлепи повеќе отколку што треба во последно време ама не можам да разберам што сигнализира на опсесивност овде. :unsure:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom