Не наследи екипа што освои ЛШ?Чисто онака без некоја поента споредба на оваа сезона на Челзи (15 меча) со првите 15 меча на еден од поомразените менаџери на Челзи во последниве години Бенитез: (што ни мене не ми беше фаворит број 1 реално..)
Челзи оваа сезона:
Куп мечеви (Супер куп,ЛШ,Лига Куп): 2 победи, 2 пораза, 1 нерешено
Лигашки мечеви: 3 победи, 5 порази, 2 нерешени средби
Првите 16 меча на Челзи со Бенитез: (значи менаџер што наследил екипа со многу порази, менаџер што не наследи екипа што освои ЕПЛ, менаџер што требаше да ги натера фановите да го сакаат)
Куп Мечеви (Светско Клупско,ЛШ,Лига Куп,ФА Куп): 4 победи 2 порази
Лигашки мечеви:6 победи 2 нерешени 1 пораз (да не испадне дека тапа противници имал, една утакмица е против Манчечстер Сити 0-0 исто како и Челзи оваа година, а од истите противници тука е и победа 8-0 над Вила што беше поразена и оваа година)
незнаев дека имало практика да се викаат менаџери на полувреме во канцеларијата на судиите......Sources claim Mourinho was invited into the referee’s room during the break, but was sent off for raging at Moss over the sending off of Nemanja Matic and the decision to disallow a Cesc Fabregas goal. One unconfirmed account alleged that Mourinho made reference to Arsenal manager Arsene Wenger and then swore at Moss. The Football Association will now wait for Moss’ report before deciding whether Mourinho and assistant first-team coach Silvinho Louro, who was also sent from the dug-out, will serve a touchline ban or be fined.
![]()
Мислам дека смееш да влезеш кај нив да прашаш нешто, разјаснување ситуација ама конфронтацијата е казнива.незнаев дека имало практика да се викаат менаџери на полувреме во канцеларијата на судиите......
од 18 менаџери во лига он само за Венгер се фатил, опсесија или што е ова незнам, или заборавил од апчињата да се напие![]()
учиш во погрешно времеАбе педерчиња, цел ден 3 поста се пишани у темава, а после коа ќе иам за учење у рок од 5 минути 5 страни ќе се испишат и после иди следи ја темава![]()
епа затоа двапати е казнет од ФА и пак не го испушта од уста, а дури сега и у институција ќе го праќаат зошто бил многу "нормален" а он стварно да ти бил "специјален" па на лечење го праќаат.
Незнам од што е напатен стварно, дали од рејпот што му/им го удара у меѓусебни дуели, титули у домашни првенства, ЛШ.
Година по година им го потврдува медиокритетот од клуб, still - напатен. Fuck logic
5. ?
- Мурињо го користи Венгер за да ги покаже двојните стандарди на ФА.
- Многу ме интересира ако може тие што мислат дека е опседнат со венгер и напатен од Венгер, да ги објаснат убаво причините за тоа.
- Мурињо не е целосно крив за моменталната ситуација, далеку од тоа.
- Мурињо може само да му е љубоморен на Венгер поради тоа што 11 години е без титула, а не го избркаа.