Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Casablanca (1942)Набрзинка препорачајте добар а (пра)стар филм, кој сигурно го имате 100 пати гледано и пак не ви досадуваСигурно сите имаме неколку такви.
zaebancija e slikata
Добро бе не сум од вчера, ама ми стана сомнително нешто што на 9gags се појави сликава, нема врска..
"It was reported in 2002 that Warner Brothers Pictures had secured the rights for a live-action Johnny Bravo feature film "as a potential starring vehicle for Dwayne "The Rock" Johnson. However, by 2015, no further developments regarding this project had been announced."

Breakfast's at Tiffany'sНабрзинка препорачајте добар а (пра)стар филм, кој сигурно го имате 100 пати гледано и пак не ви досадуваСигурно сите имаме неколку такви.
Niso aj drug pat ke pisam u avtomobilizam za Southpaw, izvini.
Pateticna prikazna e zato kvalitetna fraza.
Nisto, nevermind me, se gubam ja od temava, nemozam so Lenny i sim4e i nivniot prefinet vkus za filmovi, ja sum od rajata, si ziam sea pucki i si pustam Aloha da me vozi!
Не би знаеле, не гледаат тие такви недубински филмови без meaning и purpose, и знаеш мора секој филм да биде нешто ново и невидено во досегашната филмска ера, нели, оригинално and unique, deep and meaningful, како да бараат пизда за ебење, а не филм за гледање.Ај дечките со истанчен вкус да ја потврдат единицата.
Не би знаеле, не гледаат тие такви недубински филмови без meaning и purpose, и знаеш мора секој филм да биде нешто ново и невидено во досегашната филмска ера, нели, оригинално and unique, deep and meaningful, како да бараат пизда за ебење, а не филм за гледање.
А ти си новороденче на Карлович и Јонзе?Истенчен или здебелен, факт е дека подфорумов веќе некои две години е во клиничка смрт (како и хуморот на Ред Џон и Корвус) и вреди да се посети двапати месечно, кога MyloXyloto и grande-juve постираат во Moviespotting.