Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Лемина е од Габон, не е од Франција.

Никад не ми текнало дека голмачево е од таму. Сум му видел фацава по слики, ама не ми делуе баш дека бил од таму. Ако го бива, небитно е од каде е.

Голманот е со италијанско државјанство и тој го утнале како Лемина.

Рома полека се наметнува како што требаше од почетокот. Мислам дека они се засега фаворит за Скудетото.

Рома полека се наметнува како што требаше од почетокот. Мислам дека они се засега фаворит за Скудетото.

:) Постот го разбирам како културна иронија помеѓу ривалите. (Г. Делчев)

П.С. Каде бе со онаква одбрана :) ... Штета што Макароне обеле иначе пците со маст не нѐ јадат.

:) Постот го разбирам како културна иронија помеѓу ривалите. (Г. Делчев)

П.С. Каде бе со онаква одбрана :) ... Штета што Макароне обеле иначе пците со маст не нѐ јадат.
Да али во оваа ситуација каде што Јуве е катастрофа, а другите се реално тимови без можност за дострел до прво место, Рома е во пол позиција.

Да али во оваа ситуација каде што Јуве е катастрофа, а другите се реално тимови без можност за дострел до прво место, Рома е во пол позиција.

Ќе видиме друже. Екипите од ваков калибар иако носат скудето, не се мерило за потенцијалот на екипата. Ќе видиме наредно со Фиорентина.
Сепак мислам сега кога Јувентус е комплетен ако влези во форма одма ќе ја анулира предноста од останатите екипи.
Искрено мене ме плаши Наполи, иако имаа најлош старт.

П.С. Да видиме вечерва дали Торино ќе ја оправда фаворитската улога. :D

c58ad573bbbd8001338a11bfd7a02152.jpg
Ја погодиле Шпанија

Каков дибек ова Бакава, имаше шанса уште еден да даде, тој си застана, офсајд мислеше е. :tapp:

Најдобрата 11-ка на играчи кои настапувале подеднакво за двата тима

inter-juventus-xi_4tm3tyojgx6t1dtpae90d1c4u.png

Фелипе Мело :icon_lol:... можеле да го стават Соса или Тардели

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom