Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ама како нема да заприметиш, сега ќе видиш мудава какви ќе ни бидат за Марсијал.
Какви ќе ви бидат?

Никој до сега од наш фан клуб го нема тупено за Марсијал на темава, не знам што си барате р'чки без потреба.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Дaли некoј у ПЛ дoсегa имa дoбиенo нaгрaдa нaјдoбaр вo месецoт, уште вo првиoт месец oткaкo имa стигнaтo вo клубoт?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
pred mesec vreme

B

BooBojan

Гостин
Лани Диего Коста добил, во Август месец.
Ају, за други не прогуглав.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
12.812
Шо знаете вие бе, Марсиал е прв и последен шо ќе добие ваква награда!

П.С:Оти мислам дека некои играчи месецов имаа подобри изданија од него, на пример Варди, Пеле

Член од
16 април 2008
Мислења
2.525
Поени од реакции
2.380
ти не си ги гледал Варди и Пеле
Јунајтед го заврши претходниот месец со три од три, Марсијал имаше три гола и една асистенција што значи дека бил инволвиран во секоја победа па баш затоа и е избран за играч на месецот, додека Лестер имаа една победа, една нерешена и еден пораз а и Саутемптон исто така. Сега ќе речеш ама тоа е индивидуална заслуга на играчот и има вистина во тоа ама секогаш добиваат вакви награди тие играчи што тимот им има највеќе победи. Па и да гледаш поединечно Варди има 4 голови, ниедна асистенција додека пак Пеле има два голови и една асистенција.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.246
Поени од реакции
18.449
Се знае кој менаџер и играч имаат собрано најмногу "player/manager of the month" трофеи од кога се доделува?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се знае кој менаџер и играч имаат собрано најмногу "player/manager of the month" трофеи од кога се доделува?
Би ти одговорила дека Фергусон има собрано 27 manager of the month aма ќе биде окарактеризирано како потење така да изгуглај си сам :D

За играч на месецот Џерард има најмногу (6), после се Руни и Перси по 5.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.525
Поени од реакции
2.380
Последно уредено:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.246
Поени од реакции
18.449
Би ти одговорила дека Фергусон има собрано 27 manager of the month aма ќе биде окарактеризирано како потење така да изгуглај си сам :D

За играч на месецот Џерард има најмногу (6), после се Руни и Перси по 5.
Какво гуглање сам, овде побрзо и без замарање се доаѓа до инфо на готово :kafence:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom