Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Тоа е, се исплашил од бунтот па ги следел сите до еден. На другиве менаџери гајле им е, поима немаат што им правеле играчите со репрезентациите :toe:

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Никако не смеат да се споредат Мурињо и Венгер, не само шо не смеат да се споредат не смеат ни во иста реченица да се стават, едниот е специјалист за успех и титули другиот е спротивен од него, и не само во Англија, било каде на планетата земја и во секое време :kluc:

B

BooBojan

Гостин
Дaли некoј у ПЛ дoсегa имa дoбиенo нaгрaдa нaјдoбaр вo месецoт, уште вo првиoт месец oткaкo имa стигнaтo вo клубoт?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Мене не ми текнува али никогаш не сум ни заприметувал...

H

HoT IcE

Гостин
Ама како нема да заприметиш, сега ќе видиш мудава какви ќе ни бидат за Марсијал.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Од "факти" ми се кења.
Првиот што земал награда за играч на месецот а да слетал попладне во Англија.
Првиот што земал награда за играч на месецот а омилена боја да му е портокалова.
Првиот што земал награда за играч на месецот и немал куче како мал.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.967
Поени од реакции
67.756
Тоа е, се исплашил од бунтот па ги следел сите до еден. На другиве менаџери гајле им е, поима немаат што им правеле играчите со репрезентациите :toe:
Имаат, али не праќаат стручен штаб да трча по играчите.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Што бива со седенката бе? Ајде на едно заедничко навивање за Арсенал во вторник, против Баерн. После ќе го дупиме @STEALTH колективно. :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Никако не смеат да се споредат Мурињо и Венгер, не само шо не смеат да се споредат не смеат ни во иста реченица да се стават, едниот е специјалист за успех и титули другиот е спротивен од него, и не само во Англија, било каде на планетата земја и во секое време :kluc:
И за век и векови. Амин. :popce:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Што бива со седенката бе? Ајде на едно заедничко навивање за Арсенал во вторник, против Баерн. После ќе го дупиме @STEALTH колективно. :D
Да не испадне после само Стелт колективно да ве дупи. Земете си лубрикантче од 1 кило, по се изгледа ќе ви треба o_O:sekc:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom