Mondonico
ВАР експерт
- Член од
- 15 јануари 2013
- Мислења
- 10.331
- Поени од реакции
- 18.780
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Батистута > ИнзагиЗнаев дека ќе дојде и овој ден![]()
Гледам наредно коло натпреварите и горе-долу може да се направи предвидување за сите освен за Интер-Јуве.
Сѐ е во игра.![]()
Одамна со Моџи не се замарам, го осудиле со здравј да си го носи@DeviAngel ај кажи ни има вистина во ова бидејќи ти редовно читаш фудбал-италија?
http://app.football-italia.net/?ref...et#article/footballitalia-74234&menu=news-all
Зависи кој новинар ја напишал статијава.@DeviAngel ај кажи ни има вистина во ова бидејќи ти редовно читаш фудбал-италија?
http://app.football-italia.net/?ref...et#article/footballitalia-74234&menu=news-all
ова освен со колку гола разлика ке тепа Јуве , не гледам друго да е тешко да се предвиди... секако освен ако манчини не тргне офанзивно од почеток....
др торино милан гг3+
сасуоло лацио -т2
фросинон-самдориа -т2
овие сигурни се
Милан what?
Со кој клуб има освоено најмногу скудета?
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Да али од што толку го сакал Милан 2006 летото веќе се замислувал во Мадрид и бил на пат да си одбере куќаМожете да се ебете Пирло освои 2 ЛШ со Милан и две скудета, со Јувентус има 4 скудета али трофеј у ЛШ > скудето така да..........![]()
Среќа немал прилика да ја покаже верноста према Јуве у ситуација кога ве рогнаа у втора лигаДа али од што толку го сакал Милан 2006 летото веќе се замислувал во Мадрид и бил на пат да си одбере куќа![]()
Другото лето жбрц титулаДа али од што толку го сакал Милан 2006 летото веќе се замислувал во Мадрид и бил на пат да си одбере куќа![]()
Не ми треба мене од Пирло верност, си добив тоа што го сакав. Дваесетина голови од слободен удар, решавачки асистенции, еден куп донесени бодови кои значеа титули.Среќа немал прилика да ја покаже верноста према Јуве у ситуација кога ве рогнаа у втора лига![]()