Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
W

wicked_1

Гостин
Можеби не е несфатливо ама први во историја на натпреварувањето одпаѓате, доаѓа Рафа и ви освојува ЛЕ па после викате „абе со составот и Ева ќе освоеше“. Ако составот бил комплетен и толку јак, прејак за ЛЕ, сигурно бил доволно добар да помине барем групи во ЛШ?
Незнам дали ме читаш, значи фудбал е, не е како да отпаднале од домашна лига со составот од 200 милиони.
Не е типично за претходни шампиони да отпаднат, ама не ја третирај со сила ситуацијата како да се десил некој којзнае каков неверојатен момент.

Друг формат е ЛШ, во Челси имаше промена на тренер, смена на систем и играчи. Не играа ич добро.
Јас нигде не пишав и тој и тој да ни беше тренер ќе освоевме ЛЕ, незнам зашто ми го додаваш тоа...(?)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не заборавај да ги спомнеш 2те титули со Валенсија и финалето у Турска.
Не се заборава тоа. Не знам која личност поврзана со фудбалот може тоа да го заборави.[DOUBLEPOST=1444668203][/DOUBLEPOST]
Незнам дали ме читаш, значи фудбал е, не е како да отпаднале од домашна лига со составот од 200 милиони.
Не е типично за претходни шампиони да отпаднат, ама не ја третирај со сила ситуацијата како да се десил некој којзнае каков неверојатен момент.

Друг формат е ЛШ, во Челси имаше промена на тренер, смена на систем и играчи. Не играа ич добро.
Јас нигде не пишав и тој и тој да ни беше тренер ќе освоевме ЛЕ, незнам зашто ми го додаваш тоа...(?)
Дека влезе во дискусијата :)
Мановар пиша дека Ева да била менаџер ќе освоела, па јас само се надоврзав зошто и ти ме цитираше :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
А ме тераа тема да отворам за ова, башка и убав наслов смислив...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не се заборава тоа. Не знам која личност поврзана со фудбалот може тоа да го заборави.[DOUBLEPOST=1444668203][/DOUBLEPOST]
Мановар пиша дека Ева да била менаџер ќе освоела, па јас само се надоврзав зошто и ти ме цитираше :)
Па од 4 титули, нормално дека не можеш да го забораиш тоа.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.917
Поени од реакции
116.332
Да еве ги уште се повредени од 2010 навака, пошо истите ни играат у тим. Сигурно тоа што 5-6 првотимци му ги критикуваа тренинг методите било онака за џабе, пошо го хејтале. Во еден момент мораше и некои тотални анонимуси да повикува у состав, играчи му снема, им еба матер на сите. Али битно освои СП против Мазембе каде сурово издоминира.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ајде уште Џоница.

Стопирани се квотите дека ќе се појави со цитат во следни 15 минути.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Да еве ги уште се повредени од 2010 навака, пошо истите ни играат у тим. Сигурно тоа што 5-6 првотимци му ги критикуваа тренинг методите било онака за џабе, пошо го хејтале. Во еден момент мораше и некои тотални анонимуси да повикува у состав, играчи му снема, им еба матер на сите. Али битно освои СП против Мазембе каде сурово издоминира.
Ааа освои, сигурно. Матераци пред него у соблекувална им рекол на играчите, баталете го овој не го слушајте пошто може само да не заебе, да си играме како ние што знаеме и да си го освоиме Светсково. :pos::pos:

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.739
Поени од реакции
12.798
Ако не престанат двајцава да го потат за Интер, за Рафа и остали гомненици, ветувам дека после секоја утакмица на Интер, ќе им одам во фан клуб Интер и во таа жабарската лига и ќе пишувам „ Интер е гомно “...Без разлика дали тепале, изгубиле или нерешено.

Па давајте ми казнени колку сакате :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Да бе да, Рафа е Мојс и имаат исто педигре за играч така да му се курчи. Па пази уште тоа на самобендисан тренер ко Рафа, ДО-БАР! :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ако не престанат двајцава да го потат за Интер, за Рафа и остали гомненици, ветувам дека после секоја утакмица на Интер, ќе им одам во фан клуб Интер и во таа жабарската лига и ќе пишувам „ Интер е гомно “...Без разлика дали тепале, изгубиле или нерешено.

Па давајте ми казнени колку сакате :D
... и остали гомненици наречени Арсенал.
Пошто само за тоа го потиме, реално.

Мојсо не замарај иди миј тањири и сери у вц на работа. :D:kuracc:[DOUBLEPOST=1444668855][/DOUBLEPOST]
Да бе да, Рафа е Мојс и имаат исто педигре за играч така да му се курчи. Па пази уште тоа на самобендисан тренер ко Рафа, ДО-БАР! :D
Да, Рафа е Ферги во поглед на авторитет. ДО-БАР.

W

wicked_1

Гостин
Тоа е друго, јас го поштувам Рафа како стратег, посебно е добар во куповите, знае да искалкулира..

Од кога презема, цела сезона ја врати, целта беше да осигура топ 4 и некаков куп, тука успеа. Дури и навивачите го испочитуваа до некаде, а и двострана беше користа, делумниот успех со Челси му врати и на него рејтинг.

Никој не веруваше дека ќе добие нов договор, ама професионално се испонаша у секој случај.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.739
Поени од реакции
12.798
... и остали гомненици наречени Арсенал.
Пошто само за тоа го потиме, реално.

Мојсо не замарај иди миј тањири и сери у вц на работа. :D:kuracc:[DOUBLEPOST=1444668855][/DOUBLEPOST]
Да, Рафа е Ферги во поглед на авторитет. ДО-БАР.

Ок наместо Интер е гомно, секој ден ќе се сликам во ВЦ на работа, и таа слика ќе ви ја постирам...мислам дека ќе ја сФатите метафората :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Тоа е друго, јас го поштувам Рафа како стратег, посебно е добар во куповите, знае да искалкулира..

Од кога презема, цела сезона ја врати, целта беше да осигура топ 4 и некаков куп, тука успеа. Дури и навивачите го испочитуваа до некаде, а и двострана беше користа, делумниот успех со Челси му врати и на него рејтинг.

Никој не веруваше дека ќе добие нов договор, ама професионално се испонаша у секој случај.
Фер и коректно мислење за Рафа :)
Никој не очекува, верувам ни самиот тој дека треба да биде гледан како некаков месија или најдобар тренер во историјата на клубот ама заслужува некаква почит за тоа што ви ја сврте сезоната и ви донесе европски трофеј :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.917
Поени од реакции
116.332
Матераци ако му залепи една на тоа свињата има да циганите странци да му се причинат. Он ќе објаснувал за авторитет, му ебам тоа дебелогазестиот. @Syn види Пеја што збори бе брат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom